Savršene usne i zavodljiv osmijeh u svakom trenutku - permanentni make up usana! Beauty Centar Callisto u Puli nudi Vam konturu i blago koloriranje rubova usana ili full lips uz 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite priliku da konačno istaknete svoje usne! Kupon vrijedi do 31.05.2023.

PERMANENTNI MAKE UP (DUGOTRAJNA ŠMINKA) USANA

Trajna šminka (permanentni make up - PMU) je tretman u kojem se pigment unosi u gornji sloj kože posebnim preciznim uređajem  (dubina od 2,5 mm za razliku od tetovaže koja se nalazi na 3,5-4 mm te je zato tehnika mikropigmentiranja za razliku od trajne tetovaže dugotrajna zavisno od dosta faktora od 2-4 godine) Pigmenti Permablend su visokokvalitetni pigmenti mineralnog i organskog podrijetla koji se stapaju s kožom i ne izazivaju alergijsku reakciju. Mikropigmentacijom možemo poboljšati oblik usana, dobiti simetriju, sakriti nepravilnosti ili isprekidanu crtu ruba usana ili nedostatak vlastite pigmentacije na usnicama. Mikropigmentacija je način da se istaknu značajke vaših usana, a sakriju problematična područja.

PREDNOSTI

● sakrivanje i ispravljanje svake asimetrije

● povećanje konture usana

● sakrivanje ožiljaka i drugih nedostataka kože vaših usana

● promjena oblika i boje usana

● oslobađanje od svakodnevne primjene i uklanjanja vašeg make-up-a

Higijena je glavni prioritet i sve se igle koriste jednom. Igle su izrađene od kvalitetnog proizvoda koji ne iritira vašu kožu. Za trajnu šminku se koriste pigmenti mineralnog i organskog podrijetla koji se stapaju s kožom i ne izazivaju alergijsku reakciju.

Kada se radi trajna šminka na usnama, one se prvo dezinficiraju, a zatim se na njih nanosi anestetik kako bi eventualni osjećaj boli bio minimalan. Sljedeći korak je iscrtavanje ruba posebnom olovkom  koja neće izazvati alergijsku reakciju i koja istovremeno može ići pod kožu. U drugi sloj kože se ubacuje pigment, aparativno, putem ultra tanke igle, čime se zapravo pigmentira željena površina, točnije, započinje mikropigmentiranje iglicama. Make up metoda labello lips tehnike potpuno prirodno pigmentira usnice, a kao rezultat dobivaju se pune i savršeno oblikovane usne u odabranoj nijansi. Iscrtavanje usnica podrazumijeva anestetik zahvaljujući čemu postupak ne boli.

PRIJE TRETMANA

Ukoliko ste imali herpes u zadnjih 6 mjeseci ili ste skloni njemu, morate zatražiti od liječnika recept za lijek protiv herpesa (Zovirax ,Valtrex, aciklovir antibiotic) koji ćete uzimati 3 dana prije i 3 dana poslije tretmana te nabaviti i gel ukoliko se pojavi herpes nakon tretmana.

Izbjegavati bilo kakav oblik fizičkog napora na dan tretmana. Ne sunčajte se na dan tretmana i nemojte dolaziti s opekotinama po licu. Ne uzimajte aspirin, niacin, vitamin E, riblje ulje ili ibuprofen 24 sata prije postupka. 7 dana prije tretmana ne koristiti trajne intenzivne ruževe I raditi peeling vaselinom 1 dnevno.

KUĆNA NJEGA NAKON TRETMANA 2 tjedna

● redovno mazati vazelinom , prije mazanja prti usne antibakterijskim sapunom
● izbjegavati bazene, saune, fitness, sunčanje
● nije dozvoljen ruž
● 4-5 dana normalno je perutanje kože

KONTRAINDIKACIJE
(osobe koje nisu kandidati)

● trudnoća i dojenje
● dijabetes tipa 2 (ostali dijabetičari obavezna konzultacija sa liječnikom)
● srčana premosnica (peasmaker)
● epilepsija (foto epileptičari)
● keloidni ožiljci (benigni tumori)
● hepatitis, HIV
● hemofilija
● prehlade, virusi, gripa
● pod terapijom kortizona
● pod terapijom lijekova za razrjeđivanje krvi ili citostaticima
● ozbiljne alergije
● osobe pod utjecajem droga

Konzumacija alkohola nije dozvoljena 2 dana prije tretmana, ni kave na dan tretmana.

Kod hormonalnih poremećaja nije zabranjeno raditi, ali postoji mogućnost da će trajna šminka kraće trajati brža razgradnja pigmenta (1-2 godine). Imajte na umu da ćete biti osjetljiviji za vrijeme menstrualnog ciklusa.