NOV IZGLED vašeg pogleda i lica uz japansko iscrtavanje obrva, nano obrve ili puder obrve u Beauty centru Callisto u Puli uz do 47% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen izgled obrva u svako doba dana, bez crtanja olovkama! Konačan izgled prilagođava se vašoj kosi, strukturi lica i boji kože! Kupon vrijedi do 31.05.2023.

Microblading je semi permanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi aparat već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobiva potpuno prirodan izgled jer se ne popunjava cijela obrva, već se posebnom tehnikom iscrtavanja dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta.

Metoda je posebno namijenjena onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i debljinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili samo žele popuniti svoje.

Pigment traje od 1 do 2 godine ali svježina boje ovisi o unutarnjim i vanjskim faktorima. Unutarnji faktori su Vaš tip kože, masna ili suha koža,promjene na koži, dermatitis, seboreja, keloidni ožiljci itd. Vanjski utjecaji su učestalo izlaganje suncu, solarij, kozmetika, naročito kreme sa retinolom i AHA kiselinama, razni tretmani, kemijski piling i mikrodermoabrazija. Svi ovi faktori utječu na postojanost i trajnost pigmenta u koži i zato se jednom godišnje savjetuje osvježenje boje. Redovnim godišnjim održavanjem produžavate im vijek koliko god vi želite.

Iscrtavanje ovom metodom je gotovo bezbolno jer se koristi lagani anestetic a sam tretman traje od 60-90 minuta. Prva korekcija se radi poslije 4 tjedna. Kod problematične masne ili seboroične kože boja će trajati dosta kraće nego kod normalne kože i osvježavanje boje će biti potrebno puno češće.

NANO OBRVE - najnovija tehnika iscrtavanja obrva

- prirodna forma

- izuzetno tanke dlačice

- postojanost

- bezbolan tretman

- visoka klasa trajne šminke

Permanent makeup obrva omogućuje potpuno preoblikovanje vaših obrva. Dlačice koje nedostaju ili praznine uzrokovane ožiljcima ili prekomjernim čupanjem obrva vraćaju se na svoj prirodni izgled delikatno nacrtanim dlačicama. Obrve koje su pretanke ili nepovoljnog oblika trajno se ispravljaju. Pojedinačne se dlačice iscrtavaju posebnim nano iglama vrlo tankima s velikom preciznošću da bi ispunile sve praznine. Zahvaljujući sitnim linijama nemoguće je uvidjeti da su dlačicee koje nedostaju zapravo ucrtane. Trajnost od 2 do 3 godine.

PUDER OBRVE

Tehnika puder obrva je  blago, polutransparentno sjenčanje na maloj dubini što omogućuje prirodniji, njegovaniji izgled, a ovisno o željama klijenta moguće je postići razne efekte od potpuno prirodnih pa sve do jako definiranih, glamuroznih obrva. 

Trajna šminka obrva u tehnici puder obrve daje nekoliko različitih efekata, sve u skladu sa željama klijenata: 

- potpuno prirodne obrve

- jarke i glamurozne obrve

- polutransparentne obrve

Trajnost od 2 do 3 godine.