Bogati Uskršnji odmor u Boutique Hotelu Esplanade 4* u Crikvenici - 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe, SPA užici, prigodni blagdanski program, slatka dobrodošlica, razne pogodnosti...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 6 godina GRATIS u dječjem krevetiću ili u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi od od 07.04. do 11.04.2023.

BOUTIQUE HOTEL ESPLANADE 4* prava je poslastica za ljubitelje malih intimnijih hotela. Smješten na obalnoj šetnici uz glavnu gradsku plažu, nudi jedinstven i nezaboravan doživljaj uz individualni pristup svakom gostu. Bogati à la carte doručak garantira neodoljiv spoj mirisa i okusa.

Hotel je svega nekoliko koraka udaljen od poznate crikveničke pješčane plaže koja obiluje rekreativnim i sportskim sadržajima. Pozicija hotela idealna je za duge šetnje uz more, po poznatoj šetnici zdravlja. Crikvenica je još od početka prošlog stoljeća poznata kao klimatsko lječilište i blagotvoran kraj za zdravlje. Zato mnogi željni mira, opuštajuće atmosfere i zdrave klime odabiru Crikvenicu kao odredište svog posjeta. Tome će svakako pridonijeti pješčana plaža, pogled na otok Krk i njegove uvale...

Sve su sobe imaju telefon, SAT-TV, Wi-Fi, tuš/kada/WC, klima uređaj, sušilo za kosu, sef te mini bar.

Bogati a la carte gourmet doručak (s domaćim kruhom, ukusnim jelima od jaja, svježim voćem i sokovima, i brojnim drugim slatkim i slanim delicijama) + Uskršnji a la carte doručak s tradicionalnim hrvatskim delicijama (poput pince, pisanica, šunke i mladog luka) + fine dining večera sa svježim lokalnim namirnicama i slatkim kreacijama + poklon iznenađenja u sobi + slatka dobrodošlica + slatko iznenađenje na odlasku!

EXTRA - voucher s popustom od 10% na konzumacije slastica u kavani Inter na glavnom gradskom trgu u Crikvenici (jednokratno, za vrijeme trajanja boravka)!

U ponudi Vas očekuje i korištenje SPA zone - finska sauna, biofinska sauna, parna kupelj (sukladno raspoloživosti, potrebna rezervacija termina na recepciji) + wellness set za dvoje (ogrtač, ručnik, papuče) + osvježavajući čajevi i orašasti plodovi u relax zoni + wellness voucher s 15% popusta na tretmane lica i tijela!

Izgrađen davne 1930. godine i potpuno obnovljen 2017. godine, ovaj je hotel već desetljećima omiljeno odredište naših gostiju bez obzira otkuda dolazili. Udaljen samo nekoliko koraka od pješčane plaže, s koje se pruža prekrasan pogled na otok Krk, zrači posebnim šarmom iz svakog svog kutka. Prava oaza mira i ljepote, idealno je polazište za duge romantične šetnje uz more zahvaljujući svom položaju odmah na šetnici.