NOVO - Uskršnji odmor u Heritage Hotelu Stypia 4* u Crikvenici - 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe, prigodni blagdanski program, SPA užici, dodatne pogodnosti...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 6 godina GRATIS u dječjem krevetiću ili na krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi od 07.04. do 11.04.2023.

HERITAGE HOTEL STYPIA 4* - spomenik zaštićene baštine, potpuno obnovljen 2021. godine, nudi opušten odmor nedaleko središta grada u blizini brojnih zbivanja. Vrhunska usluga te izuzetna lokacija, neposredna blizina prekrasnih plaža, savršena su kombinacija za idealan provod u Crikvenici.

U ponudi Vas očekuju i piće dobrodošlice, prigodni poklon iznenađenja u sobi + bogati a la carte doručak uz buffet ponudu hladnih narezaka, fine dining večera u 4 slijeda u subotu 08.04., Uskršnji doručak i tematska fine dining večera u 4 sijeda u nedjelju 09.04. + slatki poklon na odlasku!

EXTRA pogodnost - voucher s popustom od 10% na konzumacije slastica u kavani Inter na glavnom gradskom trgu u Crikvenici (jednokratno, za vrijeme trajanja boravka)!

Smješten svega par koraka od mora, Heritage hotel Stypia idealna je polazišna točka za istraživanje grada, savršena oaza za vikend bijeg od svakodnevnih briga i stresa, ali i izvrsni odabir za vaš poslovni boravak. Hotel raspolaže s 33 smještajne jedinice, multifunkcionalnom konferencijskom dvoranom te modernim restoranom Rosalia u kojem možete uživati u bogatoj gourmet ponudi. Ukoliko ste u potrazi za hotelom autentičnog duha i besprijekorne usluge, onda je Heritage hotel Stypia idealan i nepogrešiv odabir.

Suvremeno dizajnirane sobe i suiteovi ● LCD SAT TV i besplatni Wi-Fi ● a la carte restoran Rosalia ● lobby bar ● prostrana vanjska terasa ● dizalo ● u blizini: centar grada, gradska luka ● šljunčana plaža "Balustrada" ● glavna gradska pješčana plaža sa sportskim sadržajima, aktivnostima na vodi, dječjim igralištima, iznajmljivanjem ležaljki, suncobrana ● kavana Inter ● Gradska galerija, gradski muzej, akvarij ● trgovine, kafići i restorani...

EXTRA pogodnost za sadržaje u Boutique Hotelu Esplanade: korištenje SPA zone (finska sauna, biofinska sauna, parna kupelj - sukladno raspoloživosti, potrebna rezervacija termina na recepciji) + 15% popusta na sve masaže i wellness tretmane!