Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, u terminima 21.-29.03. / 01.-19.04. / 24.-30.04. / 01.-30.05.2023.

BOUTIQUE HOTEL LILI

Naš mali obiteljski hotel smješten je na idealnoj poziciji prekrasnog Rovinja, dovoljno daleko od gradske vreve, a ipak sam centar nadohvat ruke!

U rezidencijskoj četvrti, a blizu mora i ostalih hotela smjestio se i naš mali hotel sa 17 soba. Sve sobe su različite i odišu šarmom domaćina.

Hotel je kompletno obnovljen 2022. godine koristeći najbolje materijale, dizajnerski namještaj i umjetnine Julija Knifera. Solarni paneli, rekuperacija vode i besplatna stanica za punjenje električnih vozila pomažu u očuvanju okoliša.

Svakog dana drugačiji doručak čekat će Vas do kasnih jutarnjih sati! Fileti inćuna i sardina s najboljim djevičanskim maslinovim uljem, kruh i sir s maslinama... Razmazit ćemo Vas pekmezima i džemovima spravljenima u našoj kuhinji…

Rovinjske ulice su pune umjetnika, galerija, restorana i kafića, gdje možete sjesti, gledati zalazak sunca i objedovati uživajući u jedinstvenoj arhitekturi grada i zvukovima mora. Lokalno stanovništvo živi najviše od turizma, zatim ribarstva, poljoprivrede, uzgoja vinove loze i vina. 

Ponose se bogatim prirodnim i kulturnim znamenitostima kao što su stari grad, raskošna park šuma Zlatni rt, zaštićeni otoci i priobalje.