TOP ponuda za B KATEGORIJU samo na Crnom Jaju - upiši i položi vozački u Autoškoli Classic-R u SPLITU za samo 649€ + BESPLATNI LIJEČNIČKI pregled na poklon! Karticama na rate!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Predavanja se održavaju na adresi Vukovarska 148/III kat (zgrada Belvedere). Kupon se može iskoristiti do 30.06.2023. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. potpisivanje Ugovora s Autoškolom Classic-R!

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Pri dolasku u autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

Autoškola i Crno Jaje nagrađuju BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM u Ustanovi za zdravstvenu skrb Jadran (Ćiril-Metodova 38, Split)!

Nakon što kupite i zaprimite gotov kupon za školarinu, obavezno se javljate Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr kako biste povratno dobili i kupon za besplatni liječnički pregled!

Po primitku KUPONA preporučamo odmah kontaktiranje Autoškole Classic-R i potpisivanje Ugovora te što brže uključivanje u proces! 

Autoškola Classic-R trenutno raspolaže s mnoštvom novih vozila za obuku budućih vozača za B kategoriju. Svi instruktori su kvalitetno obučeni te dodatno "naoružani" strpljenjem pa će vam s lakoćom prenijeti svoje znanje i vještine.