Uskrsni blagdani u Imperial Park Hotelu 3* u Vodicama - 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona, Uskrsni doručak, uživanje u unutarnjem grijanom bazenom, a sve za 2 osobe!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

DO DVOJE DJECE GRATIS: dijete do 12,99 godina na pomoćnom ležaju i 2. dijete do 2,99 godina u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi od 07.04. do 17.04.2023.

POLUPANSION - doručak i večera s uključenim pićem za vrijeme obroka (voda, sokovi, piva, kava, čaj)! 

10.04. Uskrsni doručak na otvorenom uz domaće specijalitete i sudjelovanje folklornih skupina iz okolnih mjesta i dalmatinske klape, a na poklon u sobi čeka Vas uskrsni kruh!

15.04. tura po Vodicama uz vodiča

IMPERIAL PARK HOTEL 3* 

Smješten u borovoj šumi samo korak do plaže, hotel Imperial je idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica, savršen je za obiteljske i romantične odmore. U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à la carte restoran, aperitiv-bar, TV sala i snack-barovi.

SUPERIOR dvokrevetne sobe s pogledom na park ili more (ovisno o raspoloživosti) potaknut će Vas na uživanje i opuštanje tijekom vašeg boravka u Vodicama. Veličina sobe je oko 24 m², ima klimu, Wi-Fi, satelitsku TV, direktnu telefonsku liniju, minibar, balkon, kupaonicu sa WC-om, sušilo za kosu.

ECONOMY dvokrevetne sobe s pogledom na park (20 m²) ili more, ovisno o raspoloživosti, imaju balkon, klima uređaj, kupaonicu s podnim grijanjem te kadom ili tuš kabinom, TV s ravnim LED zaslonom i satelitskim programom, hladnjak, besplatni bežični Internet, telefon s vanjskom linijom, radni stol, ormar, ogledalo, sušilo za kosu i toaletne potrepštine.

Posjetitelji na raspolaganju imaju razne sportske, rekreacijske i zabavne sadržaje poput fitness prostorije, teniskih terena i igrališta za djecu.

U ponudi uključeno i korištenje unutarnjega grijanog bazena, fitnessa i prostora za kardio vježbe!

VODICE su dalmatinsko turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Jedan su od deset najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostvaruje preko 500 000 turističkih noćenja.

Duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, bogata turističko-ugostiteljska i trgovačka ponuda, razvijen kulturno zabavni život te brojni programi izleta, rekreacija i bavljenja sportom, čine turističku ponudu Vodica kvalitetnom i prepoznatljivom.