Praznik rada u Biogradu na Moru - 2 ili 3 noćenja na bazi polupansiona za 4 osobe i 2 djece do navršenih 6 godina u Apartmanima Crvena Luka Resorta 4*, unutarnji grijani bazen, saune...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Slobodne dane provedite u Crvena Luka Resortu 4* i uživajte u raznim sadržajima za nezaboravne obiteljske trenutke... Kupon vrijedi od 24.04. do 07.05.2023. Isključeni termin 29. i 30.04.23.

CRVENA LUKA RESORT 4* nalazi se u blizini Biograda na Moru, 3 km južno od centra grada, u skrivenoj uvali pješčane plaže, okruženoj stoljetnom borovom šumom. Biograd na Moru nalazi se na samome središtu hrvatske obale Jadrana, tek 30 km od zračne luke Zadar.

Crvena Luka Resort 4* jedinstveni je spoj bogatog prirodnog okruženja i modernog dizajna na Jadranskoj obali. Turistička tradicija započinje 1960. godine. Potpuno preuređen u kompleks sa četiri zvjezdice 2013. godine, Resort predstavlja jedinstvo modernog dizajna i bujne mediteranske prirode, ugniježđen u skrivenoj pješčanoj uvali jadranske obale.

Mediteranski stil apartmana, savršen u kombinaciji s modernim dizajnom i najnovijom tehnologijom, pruža gostima sve što im je potrebno da se osjećaju opušteno i ugodno kao i kod kuće.

Za nezaboravan boravak, teško je nadmašiti naše ekskluzivne obiteljske apartmane, koji se nalaze u prizemlju ili na prvom katu, samo 30-50 m od mora. Svi apartmani imaju dvije spavaće sobe, obje s bračnim krevetom (king size), prostrani dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe i kompletno opremljenu kuhinju. Površina apartmana 88 m2, za do 6 osoba.

U ponudi uključeno i korištenje unutarnjeg bazena s grijanom vodom + korištenje fitnessa i prostora za kardio vježbe + korištenje finske saune, turske kupelji i relax zone...

U opciji 2 noćenja EXTRA 20% popusta na tretmane u Wellness & Spa centru, a u opciji 3 noćenja EXTRA 10% popusta na usluge hrane i pića!

Wellness & spa dio opremljen je turskom kupelji, finskom saunom, unutarnjim grijanim bazenom, fitness sobama i kardio dvoranama te suvremenim prostorijama za masaže i razne tretmane.

Šetnja i uživanje na prekrasnoj pješčanoj plaži te u gastronomskim delicijama našeg glavnog restorana Il Dodge, à la carte restorana Il Moro, pizzerije & bistroa Mamma Rosa samo su još jedan dio ove prirodne oaze. Tu je još i beach bar Movida, Movie bar, Roof top bar te Wellness & Spa centar. Razne rekreativne i sportske aktivnosti su svakodnevno na raspolaganju svim našim gostima.

Osim spomenutog, Crvena Luka Resort 4* nudi i moderne multifunkcionalne kongresne dvorane za poslovne potrebe i organizaciju svečanih događaja, te izlete s posebnim pogodnostima za sve naše goste.

Neposredan kontakt s prirodom te luksuzni ambijent, čini Crvena Luka Resort idealnim mjestom za ekskluzivan odmor na jednoj od najljepših lokacija i plaža u Hrvatskoj.

Panoramski pogled na bogati kornatski arhipelag, nezaboravno iskustvo uživanja u prirodnim ljepotama i zalasku sunca, kvaliteta usluge i smještaja su samo neki od razloga zašto nam se naši gosti uvijek vraćaju.