NOVO! Spoj tradicije i modernog na slovenski način prekmurskih krajeva - Panonska Vas poziva Vas na 3 dana/2 noćenja uz izbor unikatnog smještaja za 2, 3, 4 ili 7 osoba...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Panonsku Vas - magično mjesto smješteno u sjeverno-istočnom dijelu Slovenije, blizu granice s Austrijom i Mađarskom... Posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi do 01.06.2023.

PANONSKA VAS nalazi se u mirnom selu Tešanovci, 2 km od poznatih Termi 3000 u Moravskim Toplicama i samo nekoliko koraka od najvećeg slovenskog golf terena. Naše poslovanje od početka je usmjereno na zeleni i održivi turizam. Potvrđuje to i stjecanje oznake Slovenia Green Accommodation, koju smo dobili i prvi u Prekmurju.

Korisnici ponude ostvaruju i 20% popusta na cjelodnevne ulaznice za kupanje u Termama 3000 (informacije i plaćanje na licu mjesta)

Sastoji se od autentično izgrađenih apartmana (11) i vila (4), koji zajedno čine savršenu harmoniju udobnosti visoke klase i jedinstvenoga stila. 

Soba za 2 osobe idealna je za parove, a nalazi se u prizemlju i ima 22 m2. U sobi s bračnim krevetom nalazi se i mini kuhinja, predsoblje s ormarom i kupaonica.

Soba mansarda za 3 osobe u potkrovlju veličine cca 30 m2 nudi sobu s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu, čajnu kuhinju i stol za blagovanje te kupaonicu. 

Apartman za 4 osobe sa terasom i gotovo 60m2 unutarnjeg prostora. U prizemlju se nalazi kupaonica, kuhinja, dnevni boravak s kaučem (single ležaj za petu osobu), a posebnost je galerija s obiteljskom sobom (bračni krevet i 2 kreveta za jednu osobu).

Soba sa terasom za 3 osobe ima dnevni boravak od 30 m2 u kojem se nalazi bračni krevet i krevet za jednu osobu, a moguć je i dodatni ležaj na razvlačenje. U sklopu sobe nalazi se i kuhinja sa stolom za blagovanje te kupaonica, a posebno je atraktivna terasa od gotovo 20 m2 pogodna za odmor.

Panonska vila za 7 osoba građena je po prekmurskom običaju - od cigle, s glinenim žbukama. Poseban šarm eksterijeru daje krovište pokriveno trskom.

 Središte vile je velika i pažljivo dizajnirana drvena kuhinja s velikim stolom za blagovanje te svom modernom opremom. 

Vila ima i dnevni boravak povezan s terasom i predivnim pogledom. U prizemlju je spavaća soba za 3 osobe i kupaonica, a na galeriji bračni kreveti za 4 osobe i kupaonica. Ima tuš, kadu, WC i perilicu rublja.

O bogatim sadržajima u okolici možete detaljnije pročitati OVDJE!