Tretmani se provode kontinuiranim dolascima kroz više tjedana, dva do tri puta tjedno, a u dogovoru i prema savjetima našeg stručnog osoblja. EXTRA POPUST od 20€ za NEWSLETTER pretplatnike, kod: TAJNA20E! Kupon vrijedi do 30.09.2023.

Tretmani uključeni u paket: 8x CRYOCOOLSCULPTING 360 ● 1x VELA SHAPE LIPO tretman nogu i stražnjice ● 1x VELA SHAPE ULTRACONTOURE tretman trbuha ● 1x VELA SHAPE LIPO tretman ruku i leđa ● 1x radiofrekvencija ● 1x 4D najnovija kavitacija ● 2x limfna drenaža ● 2x 12 TESLA EMSLIM/RF ● 2x vacuum body 65- vakuum vreća ● 5x lipo laser ● 5x termo deka ● 5x body wrapping ● 5x body former ● 9x vibracijska platforma

DIVA FIT PROGRAM potpune transformacije idealno je rješenje za one koji žele smršaviti do 40 kg ili izgubiti veći obujam te više konfekcijskih brojeva. DIVA FIT PROGRAM obuhvaća kompletan program oblikovanja i učvršćivanja tijela, smanjivanje trbuha, bedara, nogu, ruku i stražnjice te nakupina celulita. 

Program je sastavljen od nekoliko cjelina kojima djelujemo na poticanje cirkulacije i izmjene tvari, detoksikaciju organizma, učvršćivanje vezivnog tkiva, izgradnju i oblikovanje te utegnutost tijela. Tretmani se provode kontinuiranim dolascima kroz više tjedana, dva do tri puta tjedno a u dogovoru i prema savjetima našeg stručnog osoblja. 

GRATIS: IZBOR između najnovijeg 8D HIFU tretmana (jedna mala zona po izboru: nazolabijalne bore, bore oko očiju, gornji i donji kapci ili 'jedanaestice'- bore između očiju, podbradak ili vrat) ili najnovijeg VELA SHAPE CONTOURE tretmana lica s vakumom i botoxom serumom ili serumom od kavijara (ovisno o zrelosti kože)!

V – SHAPE ANTICELULITNI TRETMANI vrhunski su tretmani za borbu protiv celulita To je jedina terapija koja djeluju na celulit unutar vezivnog tkiva. Tretman je neinvazivan i bezbolan, a djeluje na tvrdokorne masne naslage i celulit na točno ciljanim dijelovima tijela. Uređaj je odobren od strane FDA, za smanjenje pojave celulita i opsega nogu, bedara, trbuha, ruku i leđa. 

Koliko brzo ću primijetiti promjenu? 

Nakon 30 minuta, koliko traje jedan tretman, vidljive su značajne promjene i poboljšanje izgleda i kvalitete kože, a gubi se i do 2 cm obujma.  

Princip rada uređaja V -Shape

Uređaj radi s tehnologijom nezavisnih motoriziranih valjaka i vakuuma koji se stvara između njih. Ta sinergija mehanički djeluje na celulit, stimulira kožu i masno potkožno tkivo te ga čini mekšim i manje fibroznim dok u isto vrijeme pomaže u oslobađanju masti iz stanica i reaktivaciji limfne i krvne cirkulacije. Masaža prodire u dubinske slojeve kože i aktivira fibroblaste na pojačanu produkciju kolagena. Stimulira se vezivno tkivo i oslobađaju zarobljene nakupine celulita koje su odgovorne za izgled „narančine“ kore. Koža se uz ritmičke pokrete pravilno zateže, vraća joj se tonus, mijenja boja i postaje elastičnija i glađa.

Tijek tretmana

Najprije se klijentica presvuče u jednokratne gaćice i ugodno se smjesti na stol. Zatim na tijelo nanosimo anticelulitno mlijeko ili ulje pomoću kojega sonda V - Shapa lakše klizi po tijelu. Nakon 30 minuta tretmana radimo aparaturnu limfnu drenažu kako bi se višak masnoće i toksina (koji su zapravo celulit) što prije odstranili iz organizma.

DIVA FIT PROGRAM započinjemo segmentalnom BODY SCAN analizom tijela u kojoj ćete dobiti sve potrebne informacije o trenutačnom stanju Vašeg tijela. Analiza tijela se vrši najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516 a njome saznajemo: tjelesnu težinu, index tjelesne mase tj. odnos između težine i visine, postotak masnog tkiva u organizmu, VISCERALNE MASNOĆE - masnoće koje možemo pronaći u trbuhu i ostalim unutarnjim organima (previše viscelarne masnoće podiže razinu masnoće u krvotoku što može uzrokovati visok kolesterol, bolesti srca i tip 2 dijabetes. Zato je vrlo važno viscelarne masnoće dovesti u razinu normale), postotak mišićnog tkiva, te dnevne kalorijske i proteinske potrebe. Nakon body scan analize napraviti ćemo detoksikaciju tijela uz upotrebu termo deke te body wrapping/ovijanje tijela folijom, kako bi izbacili toksine iz organizma i svoju kožu učinili svježijom, mekom i podatnom. 

TERMO DEKA uz BODYWRAPPING/OVIJANJE FOLIJOM je pasivna i izuzetno ugodna terapija kojom osim detoksikacije organizma želimo postići i bolju prokrvljenost, opuštanje mišića i živaca te redukciju celulita i masnih naslaga. Kako bi na učinkovit način smanjili potkožne masne jastučiće i opseg tijela, prije upotrebe termo deke tijelo se ravnomjerno namaže fluidom od guarane te ovija folijom. Time istodobno djelujemo na celulit, pojavu strija a izgled kože vidljivo se poboljšava već nakon prvog tretmana. 

Najnovijom VAKUMSKOM KRIOLIPOLIZOM CRYOCOOLSCULPTING 360° započinjemo tretiranje gustog masnog tkiva. Nova revolucionarna metoda gubitka masnih naslaga proglašena je glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme i dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža. 

CRYOCOOLSCULPTING 360° je najnoviji i jedini uređaj četvrtke generacije u Hrvatskoj koji zamrzavanjem pod 360 stupnjeva trajno uklanja masne stanice čak i sa podbratka! Aplikatori ovog uređaja zamrzavaju masno tkivo po cijeloj površini za razliku od prethodnih uređaja koji zamrzavaju tkivo samo bočno. Time su i rezultati puno bolji a sam tretman traje kraće. Još jedna posebnost ovog uređaja je u tome što se aplikatori mogu prilagoditi svakom tijelu, bilo da ima manje ili više masnog tkiva, jer je moguć izbor više dimenzija aplikatora. Također po prvi puta uređaj može potpuno ukloniti podbradak što omogućuje manji aplikator za podbradak. 

Prvenstveno se primjenjuje tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate. Za one koji se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice kriolipoliza je zasigurno pravo rješenje. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnoće: trbuh, bedra, stražnjicu, noge, ruke, leđa te vrlo brzo možete biti u manjem konfekcijskom broju. 

Prilikom jednog tretmana odstrani se s tretiranog područja od 30% - 35% masnih stanica! Masno tkivo se usisava vakuumskim sistemom (5 kPa), a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na -5°C do -10°C . Masne stanice se usred niske temperature počinju kristalizirati te se pokreće proces prirodnog uklanjanja iz organizma koji postepeno smanjuje debljinu masnog sloja. Proces izlučivanja je postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre.

Nakon tretmana ultrazvučne kavitacije svakako ćemo napraviti LIMFNU DRENAŽU kako bi stimulirali metabolizam te kroz limfni sustav djelovali na ubrzano izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela). Uz VAKUM VREĆU pri svakom tretmanu gubi se najmanje 6,5 cm, a naša rekorderka do sada je izgubila čak 30 cm u obujmu u samo jednom tretmanu. Tretmani se rade svaki drugi dan a ono što možemo garantirati je sigurni gubitak centimetara pri svakom tretmanu. Cjelokupni tretman traje 60 minuta, a sam tretman daje objektivan osjećaj hlađenja, tako da ga mogu koristiti i klijenti/ce koji imaju problem proširenih vena i ispucanih kapilara. 

LIPO LASER još nazivaju i 'liposukcijom' bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direktno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. 

BODY FORMER/ELEKTROSTIMULACIJA uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom 'pasivna gimnastika' jer su njegove prednosti mnogobrojne: učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda + potiče mišiće na vibriranje i stezanje + idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka + poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma + oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. 

VIBRACIJSKA PLATFORMA relativno je nov pristup fizičkoj aktivnosti. Bazira se na naprednoj vibracijskoj tehnologiji koju mogu koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Zbog ograničenog kretanja kod tradicionalnih vježbi prosječno samo 30-40% mišične mase može biti iskorišteno, dok se kod vibracijskog treninga angažira izmedu 95% i 97% mišičnih vlakana. To znači da se duboki mišići i mišići stabilizatori koji se inače teško i dugo vježbaju, također stimuliraju. Samo stajanjem na vibracijskoj platformi angažiraju se svi mišići te su rezultati vidljivi već nakon nekoliko tretmana! SAMO 10 MINUTA VRIBRACIJA = 1 SAT VJEŽBANJA!

Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka - HIFU - kontrolirano se zagrijava tkivo na dubini od 3 do 4 mm, čime se stvaraju znatne količine kolagena. Tretman se izvodi s pomoću 3 različita aplikatora što prvi puta omogućuje pristup SMAS tkivu, to jest trećem sloju između mišića. U većini slučajeva DOVOLJAN JE SAMO JEDAN TRETMAN u dvije godine, a rezultati će biti vidljivi odmah nakon tretmana, a krajnji rezultat do 3 mjeseca od tretmana. Rezultati su vrlo slični onima nakon kirurške intervencije ali bez anestezije te vremena oporavka. 

Tretman uređajem HIFU prvenstveno je namijenjen osobama iznad 30. godina života koje žele izgledati mlađe a na čijem se licu primjećuje gubitak tonusa, proširene pore te plitke ili duboke bore.