Upoznajte Lovran u proljetnom ruhu - šarmantni Hotel Lovran 3* poziva Vas na 3 dana/2 noćenja na bazi buffet doručka i večere u 3 slijeda ili buffet, za 2 osobe...

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Kupon vrijedi od 09.04. do 12.05.2023.; ne vrijedi za 28.04.-01.05., 05.-07.05.

Hotel Lovran - savršena atmosfera za svaku priliku

Smješten u centru Lovrana, hotel Lovran idealno je mjesto za ljude koji se žele odmoriti u čistom i mirnom mjestu. 

Hotel Lovran mali je romantični hotel u čijoj su neposrednoj blizini stara gradska jezgra, banka, pošta, tržnica i autobusna stanica. 

Siguran, miran, čist i romantičan – osobine su zbog kojih smo sigurni da ćete uživati u boravku u našem hotelu. 

Vaše zadovoljstvo naša je briga. Dođite i ostanite s nama te uživajte u ovom lijepom mjestu.

Standard soba ima SAT TV, telefon, sušilo za kosu, ručnike, klima uređaj, besplatni Wi-Fi internet, radni stol, vlastitu kupaonicu s tušem ili kadom, francuski krevet, a dio soba ima i balkon.

Lovran je grad duge i bogate prošlosti sa stogodišnjom tradicijom u turizmu. Ime je dobio po lovoru (laurus nobilis) koji u izobilju raste u zimzelenim gajevima u mjestu i okolici. Pod imenom Lauriana prvi put se spominje u VII. stoljeću, a kao zimovalište i mondeno kupalište među europskom aristokracijom postaje poznat na prijelazu iz XIX. u XX. stoljeće. 

Sa svojim popločenim ulicama, kamenim kućama, uskim prolazima i skalinama Lovran se danas može pohvaliti jednom od najbolje sačuvanih starih gradskih jezgri na području čitavog Jadrana.