Iskoristite slobodno vrijeme za more i uživajte u romantičnom odmoru... Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, od 28.04. do 01.06.2023.

Biti zajedno u osamljenoj zelenoj oazi na veličanstvenoj obali Jadrana dvostruko je ljepše! Okruženi  borovom šumom s prekrasnim pogledom na čisto Jadransko more savršena su kombinacija koja će vam omogućiti da se opustite i posvetite sebi...

Resort Urania smješten je u zelenoj oazi borovite šume na jugu Baške Vode udaljen 30 metara od poznate plaže Nikolina. Miris prirode, jutarnji cvrkut ptica i zvuk valova osigurat će čaroban boravak svih naših gostiju.

Urania sadrži 50 zasebnih jedinica, ukupno 104 moderno opremljena apartmana. Za sve naše goste osiguran je parking s video nadzorom, praonica rublja, unutarnje i vanjsko igralište, odbojka na pijesku i klimatizirani restoran.

Ponuda uključuje bogatu i raznoliku gastronomsku ponudu na bazi švedskog stola s neograničenim brojem pića (sok, voda, kava, čaj), parkirno mjesto, raniji check-in i kasniji check-out (ovisno o raspoloživosti), košaricu dobrodošlice i piće dobrodošlice!

Rezervirana smještajna jedinica ima WiFi, SAT TV, grijanje/hlađenje.

Položaj je Resorta idealan, udaljen samo 10 km od Makarske i 90 km od najbliže zračne luke Split! Urania je savršen izbor za opuštajuć i nezaboravan odmor...