Uživanje u proljetnom ruhu Makarske i zasluženom odmoru u Hotelu Osejava 4* - 2 dana/1 noćenje na bazi doručka za 2 osobe i izbor sobe, po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 5 godina na postojećem ležaju GRATIS! Kupon vrijedi do 26.04.2023.

Dizajn, umjetnost u malom, čvrstina puna sklada i detalja, koji vas pozivaju na opuštanje, u kombinaciji s tehnologijom prilagođenom vašoj udobnosti.

Pod sivim zidom planine Biokova, sagrađen na temeljima svog pretka, starog hotela Osejave otvorenog još davne 1929., ponovo je rođen istoimeni hotel, uklopljen u stoljetni povijesni i graditeljski sklad grada Makarske i njegove luke. 

Novi hotel Osejava pomiruje svoj suvremeni izgled i značaj ovom gotovo stoljetnom tradicijom. U njegovim prostorijama još uvijek možete osjetiti sjene Tina Ujevića, hrvatskog pjesnika, koji je upravo na Osejavi otkrio svoje pjesničko biće ili nobelovca Alberta Moravie, ali i češkog državnika Jana Masaryka, te slavnog pisca Karela Čapeka, pjesnika Jeana Couctoeaua ili glumca Jeana Maraisa i mnogih drugih. Svi oni su, šetajući šumom od Tučepa do Makarske u njemu pronalazili svoje nadahnuće i mir. Ponovo su se vraćali jer onaj koji jednom dođe, Osejavi se uvijek ponovo i vraća.

Grad i more, boje i mirisi Mediterana ne prestaju pred njegovim vratima. U ovaj hotel s 4 zvjezdice i njegovih 45 soba i 5 apartmana, arhitekturom, fotografijama i dizajnom, diskretno su unešene kale i kalete, uličice, prizori i detalji Dalmacije. 

Tekstura kamenog zida i patina starih vrata od konobe, cvjetovi bugenvilije, odjeća na sušilu. Sobe su komforne i suvremeno opremljene: AC, Sat-TV, PAY TV, internet, telefon, minibar, sef i sušilo za kosu.

Sobe, kao i interijer cijeloga hotela tako postaju malene urbane vinjete dalmatinske arhitekture, a fotografski murali poetiziraju interijer. Nejasna granica između stvarnosti i fantazije, fantazije onoga Sredozemlja, kojega poznajemo iz knjiga i filmova.