HeliSpace Interactive Park u Heli Centru u Krapinskim Toplicama - izaberi obiteljski paket Alliance Mission ili paket za dvoje Tandem i postani pilot helikoptera na jedan dan - po TOP cijeni!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.04.2023.

1. Alliance Mission (obiteljska ulaznica za 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina): obilazak Centra za obuku pilota, impresivni modeli letjelica, kolekcija pilotske opreme, fotogalerija, obilazak prostora za praktični trening pilota na simulatorima, susret sa virtualnim pilotima koji će Vam dati sigurnosne upute i educirati Vas o noćnim letovima i NVG tehnologiji koju posjetitelj može i isprobati + "pre-flight briefing" + misija u simulatoru 2 x 10 minuta. Program traje minimalno 90 minuta.

2. Tandem (ulaznica za 2 odrasle osobe): obilazak Centra za obuku pilota, impresivni modeli letjelica, kolekcija pilotske opreme, fotogalerija, obilazak prostora za praktični trening pilota na simulatorima, susret sa virtualnim pilotima koji će Vam dati sigurnosne upute i educirati Vas o noćnim letovima i NVG tehnologiji koju posjetitelj može i isprobati + "pre-flight briefing" + misija u simulatoru 1 x 10 minuta. Program traje minimalno 90 minuta.

HeliSpace je Interaktivni park u sklopu Centra za osposobljavanje pilota na simulatorima leta, Heli Centra, Krapinske Toplice. Primarna djelatnost Heli Centra jest obuka vojnih i civilnih pilota na simulatoru helikoptera iz Mi-8 obitelji. 

 

Savršeno mjesto za posjetitelje koji žele ući u jedan od trenutno najmodernijih svjetskih centara za obuku pilota i naučiti više o djelatnosti i svijetu zrakoplovstva sa posebnim naglaskom na helikoptere i tehnologije, a i okušati se u uzbudljivim misijama na profesionalnom simulatoru leta.

HeliSpace, Interaktivni park Vam omogućuje pogled u rad aktivnog trening centra, za najhrabrije posjetitelje uvijek su spremni simulatori leta i stručni instruktori sa posebno osmišljenim letačkim misijama, a za naše najmlađe posjetitelje svakako će biti zanimljiva 3D umjetnost na zidovima koji kroz leću kamere dobivaju novu dimenziju.

Radno vrijeme: petak – nedjelja 10.00 – 20.00h, zadnji ulazak u 18.30h.

HeliSpace je prilagođen i za najmlađe posjetitelje, a dobna granica za ulazak u simulator leta je minimalno 6 godina; djeca 6-12 godina mogu ući u simulator leta jedino uz pratnju odgovorne odrasle osobe. 

Istovremeno u simulatoru leta, uz instruktora leta, mogu ući do 2 posjetitelja. Raspored letačke posade – 1. kapetan, lijevo (Heli Instruktor leta), 2. kopilot, desno (posjetitelj) i 3. tehničar letač, sredina (posjetitelj).

Kroz obilazak HeliSpace-a (uz individualnog vodiča ili audio/video vodiča) ulazite u svijet helikoptera od Leonarda da Vincija do samog svemira, čekaju Vas impresivni modeli letjelica, galerija fotografija „s posla“ naših pilota iz svih dijelova svijeta, četiristotinjak kvadrata prostora oslikano je 3D tehnikom gdje Vas svaka oslikana scena stavlja u drugačiji virtualni svijet.

Drugi dio HeliSpace iskustva je mogućnost leta na impresivnom simulatoru leta helikopterom, svaki posjetitelj dobiva svog instruktora leta koji će dati pre-flight briefing odnosno osnovne instrukcije upravljanja helikopterom i šansu da se posjetitelj sam okuša u jednoj od letačkih misija.