[FLASH SALE] Uživanje u Forest Hotelu Videc 3* u Pohorje Village Wellbeing Resortu - 3 dana/2 noćenja s polupansionom, korištenje unutarnjeg bazena, dječja animacija, sve za 2 osobe…

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Forest Hotel Videc se nalazi u sklopu Pohorje Village Wellbeing Resorta, koji je udaljen samo 300 m od ski staza najvećeg slovenskog skijališta - Mariborskog Pohorja. Kupon vrijedi do 07.04. ili od 10.04. do 26.04.2023.

Zamislite kako se opuštate uz pucketanje vatre iz kamina, uživajući pritom u pogledu na snijegom prekrivene vrhove smreke. Ili kako ljeti sjedite uz otvoren prozor, i čujete samo tišinu dok Vam se pluća pune čistim planinskim zrakom... Toliko toga želite učiniti, a tako ste opušteni da Vam se ustvari ne da baš ništa... 

Forest hotel Videc je dio Pohorje Village Wellbeing Resorta - hotelsko apartmanskog kompleksa koji se sastoji od više stambenih objekata, restorana,  WellNest kuće (bazen, saune, masaže), hotelske škole skijanja, renta i servisa ski opreme, Local shopa (pekara i mini market) i udobnog ambijentalnog Lobby bara (tematski večeri, deserti) u kojoj se održava animacija za djecu i kino večer. 

FOREST HOTEL VIDEC 3*

Prostranost soba i prekrasan izravan pogled s terasa na zelene šume Pohorja dočarat će vam zimi pravu zimsku bajku, dok će vas ljeti razmaziti raskošnom zelenom bojom koja vas poziva da se potpuno prepustite prirodi. Hotel ima 28 soba. Sve sobe su dvokrevetne s dva ili više pomoćnih ležaja, savršene za obitelji. Hotel ima prostrani restoran s terasom i prikladno spremište za skije s izravnim pristupom iz hotela.

Sve sobe su opremljene kupaonicom, FlatScreen TV-om (kabelska) i besplatnim WIFI internetom. Prostrane dvokrevetne sobe s dva ili više pomoćnih ležaja. Neke sobe imaju balkon s pogledom na šumu. Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola. 

Wellness kuća »WellNest« prostire se na dvije etaže. Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C). Neograničeno korištenje bazena je uključeno u cijenu.

Na drugom katu nalazi se Svijet sauna s pet različitih sauna (finska sauna, kromo sauna, turska kupelj, aroma kupelj i hammam sauna), ledenom špiljom, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa. Ulaz u Svijet sauna nadoplaćuje se posebno.

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvalitetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, tu su 42 km duge skijaške staze, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza te adrenalinski bike park Pohorje.

Mariborsko Pohorje omiljeno je kod skijaša svih dobnih skupina i vještina. Sjajno bijele skijaške staze, kao i uređene staze za skijaško trčanje i trekking rute privlače brojne entuzijastične alpske skijaše i snowboardere, ali i planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 sjedežnica, 16 ski-liftova i gondolom.