Idiličan proljetni odmor na Krku - 3 dana/2 noćenja s doručkom u Hotelu Malin 4*, opuštanje u unutarnjem i vanjskom grijanom bazenu te 2 sata korištenja sauni... sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon vrijedi do 22.04.2023.

HOTEL MALIN 4*

Nudimo Vam najbolje što imamo - kvalitetan smještaj korak do mora, tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, pomno birana vina, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir.

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dvokrevetna soba s balkonom na morsku stranu (24-27m2) su iznimno ugodno uređene, s mogućnošću postavljanja dodatnog ležaja (1 osoba), a pomoćni ležaj je prikladan za treću osobu (dimenzije 120 x 200 cm). Soba je klimatizirana i ima SAT TV, telefon, pisaći stol, mini bar, sef, sušilo za kosu. 

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin

Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to! 

Ponuda uključuje i neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena te jednokratno korištenje sauna u trajanju 2 sata - finska, turska, bio, infrared s zidom od himalajske soli...

Otok Krk - otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima...

Sedam gradova kaštela – sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana – knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi – jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.