Pozivamo Vas na ugodno druženje na različitim tematskim radionicama koje održava gosp. Branko Ognjenović, Akademik hrvatskog kulinarstva, začetnik ideje i osnivač kulinarskog studia!
Posjetite nas u ekskluzivnom studiu kulinarstva Majstor Kuhar u Zagrebu. Zamišljen kao mjesto na kojem se održavaju vrhunske i vrlo zanimljive radionice u moderno uređenom interijeru gdje Vas gosp. Branko Ognjenović upoznaje s kulinarstvom na novi i drugačiji način kroz druženje i zabavu.
Radionice su osmišljene tako da uživate u kreiranju vlastitih jela uz naše stručno vodstvo i sa stručnim predavačima, te naučite pokoji trik kojim ćete iznenaditi svoje goste.
Programi su osmišljeni kao interaktivan rad u kuhinji u trajanju od 3 sata, a uključuju sve potrebne namirnice, pribor i tiskani materijal, te naravno degustaciju pripremljene hrane uz razna pića po izboru. Svaki tečaj prima 10 – 14 polaznika, te tako omogućuje individualni pristup, ugodnu intimnu atmosferu i druženje.
Ponuda uključuje jednu od slijedećih radionica za jednu osobu:
Radionice 16.-18.10.2012
1 dan – JUHE – dolaskom jeseni vrijeme je za toplija jela tako ćemo raditi
bistre, guste i krem juhe
2 dan – RIŽOTA – kako napraviti savršeni rižoto
3 dan – PILETINA – tranširanje (rasjecanje i rezanje ), paprikaš, pohana piletina, piletina salata itd..
Radionice 05.-07.11.2012
1 dan – RIBE – kako pravilno očistiti ribu, izrezati filete, obrada te najbolja priprema za pojedinu vrstu ribe
2 dan – TJESTENINA – raditi ćemo tjestenine, njoke, te razna slatka jela sa tjesteninom
3 dan – 4 VRSTE KOLAČA OD JABUKA – pokazati ćemo Vam koliko zanimljiva može biti ona naizgled jednostavna voćka
Radionice 12. - 14.11.2012
1 dan – VARIVA – pokazati ćemo Vam razne vrste variva, od domaćih kakve Vam je radila baka do malo neobičnijih kojima možete iznenaditi svoje goste
2 dan – CRVENA MESA – napraviti ćemo neka jela poput carpaccia, sotea, te odrezaka
3 dan – BRZE VELIKE SALATE – salate koje same za sebe čine jedan obrok, dresinzi i umaci za salate
Radionice 26. - 28.11.2012.
1 dan – ZIMSKI KLASICI – sarma, repa sa mesom, istarske kobasice itd...
2 dan – JETRA NA VIŠE NAČINA – pokazati ćemo Vam razna jela od jetre itd...
- 3 dan – RAZNE VRSTE NAMAZA – raditi ćemo domaće paštete, dipove i namaze...
Radionice 10. - 12.12.2012.
1 dan – BAKIN RUČAK – raditi ćemo klasike kao što su štrukle, sekeli gulaš, zapečene palačinke sa sirom..
2 dan – BAKINE KNEDLE – kako napraviti domaće knedle slatke i slane
3 dan – USUSRET BOŽIĆU – slane i slatke delicije poput, salata, kako ispeći savršeno hrskavo svinjsko pečenje, itd...