Mmmmm, nešto se dobro kuha! Akademik kulinarstva Branko Ognjenović naučiti će Vas sve tajne majstora kuhinje u jednoj od čak 5 kuharskih radionica u Zagrebu uz 50% popusta! Samo na Crnom Jaju!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pozivamo Vas na ugodno druženje na različitim tematskim radionicama koje održava gosp. Branko Ognjenović, Akademik hrvatskog kulinarstva, začetnik ideje i osnivač kulinarskog studia!

Posjetite nas u ekskluzivnom studiu kulinarstva Majstor Kuhar u Zagrebu. Zamišljen kao mjesto na kojem se održavaju vrhunske i vrlo zanimljive radionice u moderno uređenom interijeru gdje Vas gosp. Branko Ognjenović upoznaje s kulinarstvom na novi i drugačiji način kroz druženje i zabavu.

Radionice su osmišljene tako da uživate u kreiranju vlastitih jela uz naše stručno vodstvo i sa stručnim predavačima, te naučite pokoji trik kojim ćete iznenaditi svoje goste.

Programi su osmišljeni kao interaktivan rad u kuhinji u trajanju od 3 sata, a uključuju sve potrebne namirnice, pribor i tiskani materijal, te naravno degustaciju pripremljene hrane uz razna pića po izboru. Svaki tečaj prima 10 – 14 polaznika, te tako omogućuje individualni pristup, ugodnu intimnu atmosferu i druženje.

Ponuda uključuje jednu od slijedećih radionica za jednu osobu:

Radionice 16.-18.10.2012

1 dan – JUHE – dolaskom jeseni vrijeme je za toplija jela tako ćemo raditi
bistre, guste i krem juhe
2 dan – RIŽOTA – kako napraviti savršeni rižoto
3 dan – PILETINA – tranširanje (rasjecanje i rezanje ), paprikaš, pohana piletina, piletina salata itd..

Radionice 05.-07.11.2012

1 dan – RIBE – kako pravilno očistiti ribu, izrezati filete, obrada te najbolja priprema za pojedinu vrstu ribe
2 dan – TJESTENINA – raditi ćemo tjestenine, njoke, te razna slatka jela sa tjesteninom
3 dan – 4 VRSTE KOLAČA OD JABUKA – pokazati ćemo Vam koliko zanimljiva može biti ona naizgled jednostavna voćka

Radionice 12. - 14.11.2012

1 dan – VARIVA – pokazati ćemo Vam razne vrste variva, od domaćih kakve Vam je radila baka do malo neobičnijih kojima možete iznenaditi svoje goste
2 dan – CRVENA MESA – napraviti ćemo neka jela poput carpaccia, sotea, te odrezaka
3 dan – BRZE VELIKE SALATE – salate koje same za sebe čine jedan obrok, dresinzi i umaci za salate

Radionice 26. - 28.11.2012.

1 dan – ZIMSKI KLASICI – sarma, repa sa mesom, istarske kobasice itd...
2 dan – JETRA NA VIŠE NAČINA – pokazati ćemo Vam razna jela od jetre itd...
- 3 dan – RAZNE VRSTE NAMAZA – raditi ćemo domaće paštete, dipove i namaze...

Radionice 10. - 12.12.2012.

1 dan – BAKIN RUČAK – raditi ćemo klasike kao što su štrukle, sekeli gulaš, zapečene palačinke sa sirom..
2 dan – BAKINE KNEDLE – kako napraviti domaće knedle slatke i slane
3 dan – USUSRET BOŽIĆU – slane i slatke delicije poput, salata, kako ispeći savršeno hrskavo svinjsko pečenje, itd...