Iskoristite jedinstvenu priliku za odmor u prirodi kraj mora... Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe + 1 dijete do 14,99 godina i 1 dijete do 5,99 godina! Kupon vrijedi za 02.-12.05. ili 13.05.-01.06.2023.

U sklopu resorta Maslinica nalazi se CAMP & RESIDENCE OLIVA, uz dugu šljunčanu plažu, usred maslinika, uz vanjski i unutrašnji bazen, fitness, nudi i 3 dječja igrališta na otovorenom, brojne pješačke, biciklističke i planinarske staze. 

Smještaj u STANDARD mobilnim kućicama na 3 dana/2 noćenja na bazi bogatog buffet polupansiona (doručak + večera) s uključenim 1 pićem iz aparata za vrijeme večere (voda, sok, vino, pivo) + uključeni struja, voda, klima uređaj (hlađenje /grijanje) + posteljina i ručnici na dolasku + besplatni parking i Wi-Fi!

Svježe namirnice i miris Mediterana obilježja su hrane koje se poslužuje u restoranima resorta Maslinica. Gosti koji su smješteni u Maslinici zasigurno će uživati u raznovrsnim jelima restorana i pizzerie gdje postoji nešto za svačiji gušt i za svačiju potrebu. No Maslinica nudi nešto doista posebno, a to su velike terase restorana i pizzerie koje se nalaze uz samu plažu.

Mobilna kućica STANDARD nudi udoban smještaj za četiri osobe. Potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom ima štednjak, hladnjak, aparat za kavu i osnovno posuđe te pribor za jelo. Uživajte u udobnosti i na prostranoj terasi sa stolom, stolicama i ležaljkama. 

U ponudi uključeno i korištenje vanjskih bazena (nisu grijani, rade ovisno o vremenskim prilikama) i unutarnjeg bazena u sklopu hotelskog kompleksa Mimosa-Hedera-Narcis + korištenje fitness dvorane + korištenje spremišta za bicikle ispred hotela Mimosa – Lido Palace (za goste koji donose svoje bicikle), 15% popusta na najam bicikala i e-bike (raspoloživost i rezervacije na upit na recepciji Kampa) i  10% popusta na quad turu (min za turu jesu 2 quada odnosno 2 osobe; raspoloživost i rezervacije na upit na recepciji kampa)!

Za djecu su dostupna 3 vanjska dječja igrališta i igraonica u hotelu!

RABAC - biser kvarnerskog zaljeva! Savršen izbor za obiteljsko opuštanje uz more, wellness, bazene i masline, a na manje od 4 km od srednjovjekovnog gradića na brežuljku - Labina!