25 tretmana u borbi protiv celulita i viška masnih naslaga u Studiu Simfonia u Rijeci - maderoterapija, radialni valovi s vakumom, termodeka, limfna drenaža i body wrapping!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 26.05.2023.

Soft Touch RADIALNI VALOVI S VAKUMOM je nova tehnologija udarnih valova za liječenje nedostataka uzrokovanih celulitom i učinkom narančine kore. Akustični valovi izrazito su učinkoviti i za poboljšanje teksture i elastičnosti kože, oblikovanje i smanjenje obujma. Može se raditi na rukama, trbuhu, nogama, bokovima ili stražnjici, pojedinačno ili više zona u dolasku.

Osim što djeluju na celulit, tretmani akustičnim valovima izrazito su učinkoviti i za poboljšanje teksture i elastičnosti kože, oblikovanje i smanjenje obujma. Vakuumski sustav kontroliran naprednim softverom za upravljanje omogućuje da se akustični val zadržava samo u masnom tkivu, koncentrirajući energiju samo tamo gdje je potreban za rezultate. 

MADEROTERAPIJA je masiranje drvenim valjcima kojima stimuliramo limfni sustav i oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje toksina potiče metabolizam na brže sagorijevanje masti, ubrzava cirkulaciju i tako potiče celulit, toksine i višak vode na izbacivanje iz organizma putem urina i probavnog trakta.

TERMODEKA se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60°C te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata. Ovaj tretman pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica.

BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju. Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.

LIMFNA DRENAŽA radi na principu isprekidane pneumatske kompresije (presoterapija). Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Svaki rukav sastoji se od više međusobno neovisnih zračnih komora koje se napuhuju u prethodno definiranim ciklusima, ovisno o dijagnozi. Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva.