Idiličan odmor u luksuznom Hotelu Plaža Duće 4* - 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s doručkom za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina, bogati Wellness & SPA, razne pogodnosti...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se potpunom uživanju u svom odmoru na moru uz bogati sadržaj Hotela Plaža Duće.. Kupon vrijedi od 01.04. do 05.05.2023.

HOTEL PLAŽA DUĆE svojom jedinstvenom lokacijom omogućuje miran odmor uz povezanost sa svim važnijim destinacijama. 103 sobe, svojim dizajnom, vrhunskim namještajem i pomno izabranim bojama nude jedinstven boravak s jednim od najljepših pogleda na Jadransko more i otok Brač.

Personalizirana usluga, moderno opremljene sobe, prostrani unutarnji i vanjski bazen, Restaurant&Pool bar Sunset, Wellness & Spa "Bai Bien", novootvoreni beach bar Plaža, samo su dio sadržaja i usluge koju Hotel Plaža Duće pruža.

SUPERIOR SOBE smještene su u prvoj zgradi hotela, od 1. do 5. kata, veličine 32 m2 s balkonom koji pruža djelomični pogled na more. Sobe imaju dva odvojena kreveta ili bračni krevet, kao i mogućnost postavljanja dodatnog ležaja ili dječji krevetić.

Za savršeni komfor svaka soba raspolaže luksuzno opremljenom kupaonicom s dva umivaonika, kadom, walk-in tušem, zasebnim zahodom, sušilom za kosu, ogrtačem, papučama i kozmetikom visoke kvalitete.

U ponudi Vas očekuju i piće dobrodošlice + besplatno korištenje wellness i spa zone te fitness sobe + besplatni ogrtači i papuče + besplatne ležaljke i suncobrani uz vanjski bazen!

EXTRA POGODNOSTI: 1 voucher u iznosu od 15 eura za wellness usluge, 1 voucher za 10% popusta u a la carte restoranu te 10% popusta na najam jet-ski i 10% popusta na najam bicikala!

U našem WELLNESS & SPA centru izdvojite vrijeme samo za sebe, revitalizirajte svoja osjetila, obnovite svoje tijelo i duh. Proširite svoje spa iskustvo prije ili poslije tretmana uživanjem u jacuzziju, na bazenu ili obnovite tijelo u našim saunama. Osvježenje potražite u našem vitality baru s osvježavajućim napitcima i organskim čajevima. Kako biste mogli zaroniti u oblik opuštanja kakav zaslužujete, Hotel Plaža Duće u svojoj ponudi nudi prostrani unutarnji i vanjski bazen.

Spa oaza sadrži finsku saunu, infracrvenu saunu i tursku kupelj. SPA – skraćenica od latinskog izraza ‘SANUS PER AQUAM’, što u prijevodu znači ZDRAVLJE KROZ VODU. Opustite se i uživajte u blagodatima spa zone.

Stilski uređen RESTORAN PLAŽA s terasom pronaći ćete na prvom katu Hotela Plaža Duće. Glavni buffet restoran otvoren je za doručak ujutro i večeru. Započnite svoj dan bogatim doručkom i završite s ukusnom večerom te uživajte u širokom izboru mesnih i ribljih jela uz priloge, hladna i topla predjela, raznovrsno voće i slatki kutak.

GRAD OMIŠ smješten je na jednom od najljepših kanjona u Europi, na kanjonu rijeke Cetine. Zbog svog zanimljivog položaja omeđen impozantnim stijenama izgleda kao da je uklesan u planini.

Osim bogate povijesti, pješčanih plaža i  prekrasnog panoramskog izgleda, Omiš je pravo odredište i za ljubitelje adrenalina.