[BiH] Uzbudljivih 33 km RAFTINGA NA TARI I DRINI uz 3 dana/2 noćenja s doručkom u rafting kampu Stari Dud, licenciranog skipera, svu potrebnu opremu i osiguranje za samo 95 eura/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u uzbudljivoj avanturi na prekrasnoj Tari i Drini, u prirodi zbog koje doista zastaje dah... Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti od 01.05. do 31.05.2023.

Domaći doručak kakav samo možete sanjati, noćenje u novouređenom kampu i najduži rafting - STARI DUD - najnoviji, najopremljeniji, najpovoljniji kamp u susjedstvu!

Ponuda uključuje 2 noćenja s doručkom + smještaj u drvenim bungalovima u rafting kampu Stari Dud + 33 km raftinga na rijekama Tari i Drini + licencirani skiper + osiguranje + oprema potrebna za spust + prijevoz iz kampa do polazne točke raftinga!

Nezaboravan provod na 15 km rijeke Tare i 18 km rijeke Drine u kvalitetnim čamcima sa kompletnom pratećom opremom, a čamcima upravljaju licencirani skiperi koji su zaduženi za vašu maksimalnu sigurnost tijekom spusta.

TARA je drugi najveći kanjon nakon Grand Canyon-a, a zadivit će vas svojom ljepotom koju upotpunjuju pjenušavi slapovi i kraška vrela...
Naš novouređeni kamp se nalazi 9 km od Foče na putu M18.

Bungalovi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji pružaju udobnost i istinski doživljaj kampiranja. Kamp posjeduje uredan sanitarni dio sa muškim i ženskim toaletima i tuš kabinama sa toplom vodom.

Sama okolina kampa pruža osjećaj mira i ugodnosti, ali i mogućnost organiziranja dobre zabave i druženja. S obzirom da je kamp okružen netaknutom prirodom, uživat ćete u čarima rijeke Drine koja je nadomak kampa, kao i u hladovini i ljepoti bukove i hrastove šume koja se graniči sa kampom, sa jedne strane.

Samim boravkom u našem kampu priuštit ćete sebi mogućnost korištenja pješačke i biciklističke staze duge 13 km, pješčane plaže, besplatnog parkinga, Wi-Fi.

U blizini kampa nalazi se akva park Ušće, koji također savjetujemo da posjetite. Zavisno od generacije gostiju, kao i od njihovih želja, organiziramo društvene i zabavne događaje.

Na samoj lokaciji možete dodatno nadoplatiti večeru i/ili ručak - ručak 15 eura, večera 13 eura; 10% popusta na na dvije večere i jedan ručak.

Obavezna nadoplata za taksu za rafting 5 eura.