Provedite USKRS na Liburnijskoj rivijeri uz 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM + piće uz večeru, animacija i prigodni uskršnji program u Hotelu Ičići 4*, sve za 2 osobe + 1 ili 2 djece već od 264 €!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite najljepše uskršnje praznike sa svojim najdražima uz tradicionalne delicije blagdanskog stola, zabavne aktivnosti za najmlađe i niz događanja na Opatijskoj rivijeri. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 06.04.23. do 11.04.23.

O hotelu

Hotel Ičići 4* smješten je u mirnom zelenilu iznad obalne šetnice Lungomare u blizini Opatije i predstavlja izvrstan odabir za obiteljski odmor.

Ovaj moderni hotel na pet katova ima 180 soba s balkonima i neodoljivim pogledom na plavetnilo Kvarnerskog zaljeva. 

Za obitelji s djecom hotel nudi obiteljske sobe, funkcionalno spojene i opremljene po mjeri obitelji. Hotelski restoran i Chi Pool Bar na vanjskoj terasi uz bazen nude specijalitete mediteranske kuhinje.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom (polupansion), piće iz šankomata uz večeru + 1 x Uskršnja pinca prilikom dolaska u sobu, jednom tijekom boravka + bogata animacija za djecu i odrasle: izrada origamija, bojenje pisanica, filmske večeri, zabava s uskršnjim zekom, potraga za pisanicama, obiteljske društvene igre, slikanje i izrada ručno rađenih unikatnih predmeta, bogat program u Opatiji (vođeno nordijsko hodanje, koncerti, izložbe i animacijski programi) + korištenje fitnessa

Animacijski programi za najmlađe

7.4.2023. (10:00 - 13:00) - Kreativna uskrsna radionica izrade origamija

8.4.2023. (10:00 - 13:00) - Bojenje pisanica

9.4.2023. (10:00 - 13:00) - Zekanove igre i lov na pisanice

10.4.2023. (10:00 - 13:00) - Uskrsna umjetnost i rukotvorine

SMJEŠTAJ
Udobno se smjestite u prostranoj Superior dvokrevetnoj sobi s pogledom na more površine 27 m2. Soba je opremljena bračnim ili odvojenim krevetima, a moderna kupaonica raspolaže kadom ili tušem. Na balkonu s pogledom na Kvarnerski zaljev možete popiti jutarnju kavu ili se opustiti nakon aktivnog dana na plaži. Za potpuni komfor soba ima i klima-uređaj, LCD TV i besplatan Wi-Fi.

Priuštite si bezbrižan obiteljski odmor u prostranoj Superior obiteljskoj sobi s pogledom na more površine 54 m2. Opuštajući pogled s privatnog balkona ostavit će Vas bez daha. Dvije sobe povezane vratima, bračni kreveti te fotelje ili dvosjedi na razvlačenje omogućuju ugodan boravak za maksimalno 6 osoba. Klimatizirane prostorije, prostrane kupaonice s tušem, LCD televizori i pristup internetu garancija su opuštenog obiteljskog odmora.

Restorani i barovi
Hotel Ičići poziva Vas na nezaboravno gastronomsko putovanje Mediteranom uz mirise i okuse kvarnerskoga kraja. U restoranu možete kušati probrane delicije s naglaskom na riblje specijalitete i plodove mora. Naša bogata i šarolika ponuda temelji se na svježim lokalnim namirnicama uz mirise začinskog bilja i pomno birana hrvatska vina. 

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti ODMAH po primitku kupona a najkasnije u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. U slučaju hitnosti savjetujemo nazvati, odgovor na mail primiti ćete u roku od 24 h.

Bazeni

Gostima će biti na raspolaganju vanjski bazenski kompleks sa sunčalištem (vanjski bazeni se ne griju). 

Opatijska rivijera

Opatija privlači brojne turiste tijekom cijele godine, a raznovrsna kulturna, zabavna, gastronomska i sportska događanja samo su dio atraktivne turističke priče.