Kupon vrijedi do 18.06.2023. - do tada je POTREBNO DOĆI NA PRVI TRETMAN!

Opcija 1) PAKET 38 TRETMANA

8 zona CRYOLIPOLIZA ● 6x DELUX SHAPE ● 8x PRESOTERAPIJA ● 10x TESLA (2 APLIKATORA) ● 4x TERMODEKA ● 2x LED MASKA ZA LICE

Opcija 2) PAKET 53 TRETMANA

1x NUTRICIONIST i PLAN PREHRANE10 zona CRYOLIPOLIZA ● 7x DELUX SHAPE ● 10x PRESOTERAPIJA ● 15x TESLA (2 APLIKATORA) ● 4x TERMODEKA ● 4x BODYWRAPPING (ALGE/ TERMO GEL ) ● 2x LED MASKA

Opcija 3) PAKET 61 TREMAN 

1x NUTRICIONIST i PLAN PREHRANE6 zona INJEKCIJSKA LIPOLIZA uz doktora ● 6x CRYOLIPOLIZA ● 6x DELUX SHAPE ● 10x PRESOTERAPIJA ● 20x TESLA (2 APLIKATORA) ● 6x TERMODEKA ● 4x BODYWRAPPING (ALGE/TERMO GEL) ● 2x LED MASKA

CRYOLIPOLIZA

Delux Cryo 360 predstavlja zadnju generaciju cryo uređaja. Za razliku od prethodne 3 generacije uređaja, ova zadnja generacija je duplo učinkovitija jer ručka hladi cijelom površinom i to ravnomjerno. Hlađenje masnih naslaga koristeći kriolipolizu najnovija je metoda uklanjanja masnog tkiva. Pod utjecajem niske temperature triglicerid u masnim stanicama pretvara se u kruto stanje, pomoću cryo aparata masne stanice se hlade te se pokreće prirodni proces uklanjanja sloj po sloj. Masne stanice se izlučuju iz tijela kroz jetru i bubrege.

DELUX SHAPE

Aplikator za tijelo s dvije ultrazvučne glave i vakumom učinkovito smanjuje obujam uništavajući membrane masnih stanica primjenjujući 3 tehnologije: rolere + vakum + radiofrekvenciju i služi za uklanjanje celulita i zatezanje kože. Delux Shape osnovni aplikator sastoji se od dvije ultrazvučne glave postavljene pod određenim kutem između koji se nalazi vakum. Vakum usisava masno tkivo i precizno ga postavlja nasuprot postavljenih ultrazvučnih glava čime se učinkovito usmjerava energija na tretirano područje i time pojačava učinak.

LIMFNA DRENAŽA / PRESOTERAPIJA

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa – bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela.

TESLA (2 APLIKATORA)

Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

TERMODEKA

Unutar usluga anticelulitnog tretmana i tretmana za mršavljenje koristi i termo deku koja se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva. Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica. Termo deka ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, smanjenje težine, itd. Koristi se za anticelulitni tretman i tretman za mršavljenje.

INJEKCIJSKA LIPOLIZA

Neinvazivni oblik terapije kojim se pomoću tankih mezoterapijskih iglica dužine od samo 4 mm u potkožno masno tkivo unose određeni preparati koji djeluju na razgradnju masnog tkiva, a nikakva prethodna priprema nije potrebna.

OzonM salon za njegu tijela smjestio se na poznatoj zagrebačkoj lokaciji Savska cesta 41, točnije Zagrepčanka, na 16. katu. Naglasak u našem nazivu pridajemo riječi ”ozon” jer se kompletan prostor OzonM salona za njegu tijela dezinficira ozonom, točnije uređajem Aliseo. 

Kod nas se možete opustiti u rukama našeg stručnog tima vrhunskih i učenih djelatnica i počastiti se anticelulitnim tretmanima, masažama cijeloga tijela, od glave do peta te maderoterapijom. 

Moglo bi se reći kako nudimo i predivan pogled na grad Zagreb, te i pogled prema tome možemo uvrstiti u jednu od usluga koje nudimo.