Lasersko uklanjanje dlačica uz do čak 60% POPUSTA u V - Centru u Varaždinu! Bezbolna epilacija: 5x pazuh ili 5x bikini ili 5x brazilka ili 5x bikini + brazilka ili 5x pazuh + bikini + brazilka...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se koristi u 5 dolazaka te se može iskoristiti do 10.06.2023.

Riječ je o bezbolnoj metodi koja u vrlo kratkom periodu, u kojem se stvara pulsirajuća zraka točno određene valne dužine, dugotrajno uklanja neželjene dlačice. Svjetlosna energija prodire i do nekoliko milimetara u kožu, točnije do korijena same dlačice gdje se onda svjetlost pretvara u toplinu.

Taj postupak omogućuje drastično smanjenje dlačica na području koje se tretira i to za čak 70 - 90%. Kao i kod većine drugih tretmana, bitno je da tijek i intenzitet prilagodite svom tipu kože i debljini, odnosno boji dlačice kako bi rezultati bili što bolji i u što kraćem vremenu. 

Potrebno je 5 - 12 dolazaka ovisno o stupnju dlakavosti i debljini te boji dlake!

Između tretmana, nemojte čupati dlake, već ih obrijte po potrebi kako bi se očuvao korijen i uništio bljeskom. Ne preporučuje se koristiti sredstva za samotamnjenje i izbjeljivanje dlačica. Na dan tretmana nije poželjno nanositi kreme, pudere ili losione.