[ŠPICA SEZONE] Odlične cijene za ovogodišnje ljetovanje u Biogradu na Moru - 3, 5 ili 7 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2 osobe u Hotelu Adria i korištenje vanjskih bazena!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 7 godina GRATIS! Ne propustite priliku za divno ljetovanje po super cijeni! Kupon vrijedi za odabrani termin, od 05.07. do 02.09.2023.

HOTEL ADRIA nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.

Tijekom glavne turističke sezone hotel se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel, s ALL INCLUSIVE ponudom, sa mogućnošću usluge polupansiona i punog pansiona, dok u pred i posezoni prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama.

Hotel ima: 208 soba (sve sobe su klimatizirane, imaju tuš, WC, telefon, sat TV), pansionski buffet restoran, aperitiv bar s terasom, vanjske bazene, unutarnji bazen (sezonskog karaktera zatvoren u terminu od 22.05. do 01.11.), parking uz nadoplatu, kongresne dvorane, natkrivena polivalentna sportska dvorana, mjenjačnica, parking veliki ograđeni i parking sa video nadzorom (ograničen broj mjesta, uz nadoplatu), besplatan Wi-Fi pristup.

Sobe su smještene na četiri kata hotela. Sa terasa okruženih šumom pruža se pogled na bazene i ležaljke savršene za opuštanje. Neke sobe gledaju na stranu parka okruženog stablima borova, ili pak na ulaz hotela. Sve sobe su izuzetno prozračne i udobne. Obzirom da se ispred hotela nalaze stabla neke sobe imaju samo djelomičan pogled na more.

U restoranu hotela Adria dnevno se nudi veliki izbor jela, autohtone domaće i internacionalne kuhinje, vodeći računa o potrebama, navikama i željama gostiju.
Hotelski restoran je kapaciteta 250 sjedećih mjesta, klimatiziran je, a zajedno sa otvorenom terasom kapaciteta 120 mjesta, idealno je mjesto za pružanje svih vrsta ugostiteljskih usluga.

Neka Biograd bude Vaša polazna točka

Zanimljiv zemljopisni položaj u srcu jadranske obale u okružju nacionalnih parkova i parkova prirode, dugogodišnja turistička tradicija, te bogata turistička, kulturna, sportska i ugostiteljska ponuda samo su neki od razloga za odabir Biograda kao odredišta za zanimljiv i dinamičan godišnji odmor.

Zahvaljujući svom položaju na najrazvedenijem dijelu hrvatske obale Jadrana, ovo područje pruža izvrsne mogućnosti za nautički turizam i plovidbu kao malo koji dio Sredozemlja. U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telašćica i Vransko jezero.

Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.