Istražite pohorsku šumu na šetnici PUT MEĐU KROŠANJAMA te uživajte u pogledu, a potom se oduševite MARIBOROM, sve u jednodnevnom izletu autobusom sa Smart Travelom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i 29.04.2023.

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba u 07.15 sati. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, slijedi polazak prema Sloveniji u 07.30h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju , uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, sve do ROGLE, poznatog skijališta i izletišta u Sloveniji u kojem se nalazi ova poznata turistička atrakcija.  Put između krošanja nalazi se u srcu moćne pohorske šume, na vrhu Rogle, na nadmorskoj visini od 1517 metara. 

Put dužine od 1000 metara provest će vas kroz raznoliku šumu, gdje ćete naići na mnoga iznenađenja i uživati u pogledu na stotine godina staru pohorsku šumu… 

Nakon šetnje i uživanja u pogledu, okupljanje grupe i odlazak prema MARIBORU, gradu koji je 2012. godine bio proglašen europskom prijestolnicom kulture. Po dolasku, odlazak u zajedničku šetnju sa voditeljem putovanja : Slomškov trg sa katedralom -  glavni gradski trg sa Gradskom vijećnicom - Dvorski trg na kojem se nalazi Mariborski dvorac i Pokrajinski muzej te prema najstarijem dijelu grada, Lentu u kojemu se mogu vidjeti ostaci velebnih gradskih zidina, ali i koji je poznat po proizvodnji najstarijeg vina na svijetu, s tradicijom starom preko 400 godina.

Slobodno vrijeme za individualne programe.  Okupljanje grupe i polazak prema mjestu polaska. Ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.