Budite zdravi i fit te se počastite paketom od 20 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Kozmetičkom salonu Arte Vita u Varaždinu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket sadrži: 5 tretmana brazilske maderoterapije + 5 tretmana preso terapije + 5 SlimLine sauna + 5 body wrappinga. Kupon se može iskoristiti do 31.05.2023.

BRAZILKA MADEROTERAPIJA je neinvazivan tretman oblikovanja tijela, u kojem se, kao i kod klasične maderoterapije, koriste drveni rekviziti. Dok se kod klasične maderoterapije koriste drveni valjci, popularno nazvane oklagije, kod brazilske maderoterapije koriste se drvene čašice (koje podsjećaju na zvona s drškama), za dolaze u pet različitih veličina.

Pritiskom čašice na površinu tijela stvara se vakuum, pa se pažljivo isplaniranim pokretima po „kritičnim“ zonama tijela dopire ne samo do površinskih naslaga masnog tkiva, već i do onih dubljih. Ovim se tretmanom tvrdokorne, dubinske naslage masnog tkiva „razbija“ na manje nakupine, koje se kasnije lakše razgrađuju.

PRESO TERAPIJA ili LIMFNA DRENAŽA intenzivni je tretman za smanjenje natečenosti tijela i eliminaciju nakupljene vode i toksina, poboljšanje cirkulacije. Pomaže tretmanu ultrazvučne kavitacije da tijelo ekspresno izbaci razbijene masne naslage.

SLIMLINE SAUNA prva na svijetu sa sistemom visoke temperature i višestrukom stimulacijom. Grijanje, svjetlosna terapija, aromaterapija i masaža pružaju vrhunske rezultate kod gubljena težine putem metaboličkog stimuliranja i poboljšanja općeg zdravstvenog stanja. Ergonomski ležaj, glazba, ekran u boji osjetljiv na dodir, pružiti će vrhunski užitak uz gubitak težine i uspješno nadopuniti svaki kozmetički tretman.

BODY WRAPPING ili metoda ovijanja tijela je metoda koja omogućuje postizanje rezultata mjerljivih u centimetrima uz istodobno poboljšanje cjelokupnog izgleda kože. Pogodan je za učvršćenje opuštenih dijelova kože, vraćanja kože na prvotno stanje nakon njezinog rastezanja nakon trudnoće, poremećaj u krvotoku, kod celulita, nakupina voda, opće uklanjanje štetnih tvari iz organizma, manjkavost vezivnog tkiva (umotavanjem se ojačava vezivno tkivo), kao dubinska njega kože, razbijanje neželjenih masnih naslaga. Pozitivni učinci ove metode su višestruki. Struktura kože postaje finija i glatkija, a silueta u kratkom roku postaje vitkija i čvršća.