Dosadne dlačice odlaze u povijest! VELIKI PAKET od čak 50 SHR tretmana laserskog uklanjanja dlaka u Studiu za njegu lica i tijela Melanis u Zagrebu uz 87% POPUSTA!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se koristi u 5 dolaska. Kupon vrijedi do 30.06.2023.

Dijelovi tijela koji se tretiraju: 5 tretmana cijelog lica, 5 tretmana pazuha, 5 tretmana nadlaktica, 5 tretmana podlaktica, 5 tretmana brazilke, 5 tretmana potkoljenica, 5 tretmana natkoljenica, 5 tretmana trbuha, 5 tretmana cijelih leđa, 5 tretmana stražnjice.

SHR je skraćenica za Super Hair Remova, tehnologija trajnog uklanjanja dlaćica sa izvrsnim rezultatima. Sistem kombinira lasersku tehnologiju i metodu pulsirajućeg svjetla čija je prednost postizanje bezbolnog rezultata. SHR u kombinaciji s “In Motion” predstavlja iskorak u trajnom uklanjanju dlačica sa svjetlosnom tehnologijom! SHR (super hair removal) je nova tehnologija trajnog uklanjanja dlaka sa brzim i izvrsnim rezultatima.

Metoda je posebna jer se preko dlaka prelazi desetak puta za razliku od drugih lasera kojima se prelazi samo jednom. Vrijeme tretiranja je kraće zbog velike repetitivne moći (klasični IPL ima 1 udarac u sekundi dok SHR ima 6-10 udaraca u sekundi).

Prednosti SHR tehnologije: Potreban je manji broj tretmana u odnosu na druge lasere. SHR istovremeno pomlađuje kožu i ubrzava zacjeljivanje ožiljaka od uraslih dlačica. Nema nikakvog crvenila nakon tretmana. Mogućnost razvoja bilo kakve komplikacije je svedena gotovo na 0%.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!