Riješite se dlačica zauvijek uz do 67% POPUSTA u Split Style Centru - diodni medicinski laser za dugotrajno uklanjanje dlaka u 2 dolaska po željenim zonama!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.06.2023.

Iz široke ponude Split Style centra izdvajamo lasersku ponudu, japansko iscrtavanje obrva, trajni make up, hijaluronska kiselina i tretmane mršavljenja.  



Diodni laser
Diodni laser smatra se zlatnim standardom za uklanjanje dlaka. Diodni laser može koristiti usred ljeta na tamnoj koži bez straha od oštećenja kože, a tretmani su bezbolni i izrazito brzi. 

Po čemu je poseban diodni laser?
Laserska zraka ima posebne karakteristike te se sastoji iz 2 dijela. Prvo se odašilje laserska zraka slabije snage koja zagrije korijen dlake. Potom slijedi druga laserska zraka koja je jača i bolje uništava korijen dlake jer je zagrijan. 
Laser ima posebne programe prilagođene za sve tipove kože. Prema tipu kože i dlaci odredi se posebni program koji najbolje odgovara i daje najbolje rezultate. 


Laserska ponuda
Laserski tretmani u Split Style Centru rade se vrhunskim uređajem MeDioStar. Epilacija diodnim laserom je najnoviji i u svijetu jedini priznati način dugotrajnog uklanjanja dlaka i dlačica. Laserom se mogu tretirati sve regije osim očiju. Izvrstan i za otklanjanje uraslih dlaka jer prodire nekoliko milimetara ispod kože.