MAX SHAPE paket od 31 tretmana protiv viška kilograma i celulita u Beauty salonu LaVi u Zagrebu - 7 radiofrekvencija, kavitacija i limfnih drenaža, 2 anticelulitne masaže i 8 maderoterapija!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.05.2023.

RADIOFREKVENCIJA

Dubinskim zagrijavanjem kože, odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu. Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja kože, odnosno omekšavanja, poravnavanja bora te smanjivanja ožiljaka. Obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled. 

Tretman razbijanja masnog tkiva KAVITACIJOM je efektivan tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

Aparaturna LIMFNA DRENAŽA radi na principu isprekidane pneumatske kompresije (presoterapija). Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva.

MADEROTERAPIJA je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini prirodnom, bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. 

Masaže se preporučuju za opuštanje uma i tijela, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšavanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma.