Bajkoviti odmor u Grand Hotelu Adriatic u Opatiji uz 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe te uživanje u bazenu i jacuzziju s morskom vodom, SPA centru s panoramskim pogledom...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 03.04. do 07.04. ili od 09.04. do 30.04.2023. Isključeni termin za Adriatic II 03.-09.04.23. Isključeni termin za sve 29.04.23. i 30.04.23.

U neposrednoj blizini mora smjestio se GRAND HOTEL ADRIATIC - hotel prestižne povijesti i dugogodišnje tradicije, posvećen izvrsnosti i pružanju besprijekorne usluge, raspolažući sa 317 elegantno namještenih soba i apartmana suvremenog luksuza. 

Usto, Grand Hotel Adriatic ponosni je vlasnik Nacionalne oznake sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu.

Opustite se u jedinstvenom ambijentu jedne od najljepših Spa oaza u Opatiji -  ADRIATIC SKY SPA - smješten na 8. KATU HOTELA te gotovo cijeli okružen staklenim stijenama kroz koje se pruža spektakularan panoramski pogled na morsko plavetnilo!

Doživite neponovljiv ugođaj jedinstvene saune s najljepšim pogledom na Kvarner - FINSKA SAUNA smještena na 8. KATU HOTELA pruža veličanstveni pogled!

A osim čuvene finske saune, u Adriatic Sky Spa pronaći ćete i tursku, kao i sve popularniju infracrvenu saunu, na glasu i kao kraljicu anti-stress programa te poznatu po svojim višestrukim korisnim učincima po zdravlje.

U sklopu Adriatic Sky Spa nalaze se i unutarnja i vanjska Relax zona, idealne za opuštanje poslije boravka u sauni uz čašu osvježavajućeg napitka i opuštajuću mediteransku atmosferu. 

U cijenu je uključeno i korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, jacuzzija s morskom vodom i sauna (finska, turska i infracrvena)!

Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade: Adriatic I 4* i Adriatic II 3*, sa zajedničkom recepcijom i hotelskim sadržajima. Atraktivne, ugodne i udobno namještene sobe smještene su na 8 katova hotela, tik povrh glasovite obalne šetnice – Lungomare. Uživajte u potpunom komforu i nenadmašnoj mediteranskoj atmosferi.

Classic soba u Adriatic I 4* - udobno namještena dvokrevetna soba, opremljena svim modernim sadržajima koji Vam mogu zatrebati za komforan, ugodan i opušten boravak. Sve sobe imaju bračne ili odvojene ležajeve. Oprema Classic soba: kupaonica s walk-in tušem, sušilo za kosu, LCD TV, kabelska TV, minibar, sef, direktna telefonska linija, klima i besplatan Wi-Fi internet.

Standard soba u Adriatic II 3* - suvremeno opremljena i udobno namještena dvokrevetna soba koja pruža toplu i ugodnu atmosferu te sve moderne sadržaje potrebne za potpuni komfor.