Vrhunski SPA odmor u Splitu - opustite se uz 3 dana/2 noćenja na bazi doručka u Radisson Blu Resort & Spa 5* i korištenje bogatih sadržaja SPA centra Spalato...

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Elegancija, luksuz i vrhunski komfor za nezaboravan odmor u Splitu! Kupon vrijedi od 01.04. do 30.04.2023.

RADISSON BLU RESORT & SPA

Odsjednite u našem hotelu u samom srcu Dalmacije i uživajte u pogledu na Jadran i otoke Hvar i Brač. Naš resort ima 252 elegantne sobe i apartmana, a svaki s besplatnim brzim bežičnim internetom. U naša tri restorana možete uživati u iznimno bogatom doručku sa švedskim stolom te u dalmatinskoj, internacionalnoj i mediteranskoj kuhinji na plaži. Odmorite se u spa-centru, uživajte na plaži ili zaplivajte u jednom od naših bazena. 

Naše SOBE SUPERIOR s pogledom na more i balkonom pružaju nevjerojatan pogled na more i obližnje otoke. Uživajte u moderno uređenom prostoru i udobnom krevetu, dok se častite ukusnim jelom s našeg jelovnika za poslugu u sobu. Bilo da želite dva kreveta ili široki bračni krevet, uvijek jamčimo iznimnu udobnost.

JUNIOR SUITES imaju odvojene prostore za spavanje i dnevni boravak te su savršeno rješenje za goste koji planiraju duži boravak, dobro opremljenu kupaonicu, nadglavni tuš, dva LCD-televizora, poseban prostor za sjedenje, privatni balkon te aparat za kavu Nespresso.

U cijenu je uključeno korištenje Spa centra Spalato!

Opustite se u našoj novoj mediteranskoj oazi: prostranom, modernom i jedinstvenom wellness-centru površine preko 2600 četvornih metara unutarnjeg i vanjskog prostora s pogledom na more.

Uživajte u brojnim sadržajima i uslugama Spalata kao što su turska sauna, finska sauna, jedinstven prostor za opuštanje, hladni i topli bazeni, masažne kade, privatni spa-centar, prostorije za kozmetičke tretmane i sadržaji za fitness.