Prvomajski odmor za cijelu obitelj u Crikvenici - 2, 3 ili 5 noćenja s polupansionom i korištenje unutarnjeg bazena u Hotelu Mediteran 3* za 2 osobe i 1 dijete do 11,99 godina!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor za Praznik rada u popularnoj Crikvenici uz smještaj u šarmantnom Hotelu Mediteran... Kupon vrijedi od 26.04. do 02.05.2023.

HOTEL MEDITERAN je smješten uz samo more te oko 1.5 km od centra grada Crikvenice. Odmah ispod hotela se nalazi i plaža. 20 km je udaljen od zračne luke Rijeka i 35 km od grada Rijeke.

Dodatne pogodnosti: korištenje unutarnjeg hotelskog bazena + GRATIS Wi-Fi u sobama i prostoru kod recepcije + GRATIS parking! 

1 dijete do 11,99 godina GRATIS smještaj!

Hotel Mediteran sadrži 140 soba, 2 lifta, restoran, lobby bar, dvorane za poslovne sastanke, besplatni bežični pristup internetu dostupan u predvorju.

Hotel nudi uslugu polupansiona (buffet doručak i buffet večera) sa izborom jela većinom iz mediteranske kuhinje.

Sobe imaju klimu, grijanje, kupaonicu, WC/tuš, satelitsku TV, pogled na park i balkon.

Idealni vremenski uvjeti koji su na snazi gotovo cijele godine omogućuju da gosti mogu uživati u brojnim aktivnostima na otvorenom kao npr. dnevni izleti brodom s piknicima i degustacijama vina na otoku Krku i Vrbniku. Mogu provesti vrijeme u kupanju u bistrom moru i sunčanju, a za one avanturističkog duha u pješačenju, trčanju pa i bicikliranju u okolici Crikvenice.