Njega lica je uvijek IN! Posveti vrijeme koži svoga lica uz sjajne pakete u Platinum Bella Beauty u Zagrebu - mikrodermoabrazija, mezoterapija bez igle ili UZV špatula uz piling i masažu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 15.06.2023.

Mikrodermoabrazija odstranjuje površinski sloj kože bez neželjenih učinaka. Tijekom tretmana uklanja se mrtvi sloj kože, te se istodobno stimuliraju fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena. Rezultat je sjajna, svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentnim promjenama i borama! Ovisno o problemu koji se želi tretirati, ali i cilju koji se želi postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. 

Mezoterapija lica je prava dermatološka tehnika rješavanja brojnih nedostataka na koži koji muče mnoge. Popunjavanje sitnih bora, sprječavanje nastanka neželjenih crta na licu, zatezanje kože lica, uklanjanje različitih pigmentacija na licu i tijelu.

Ultrazvučna špatula je tretman bez primjene pare i istiskivanja prištića, a kombinira se pet različitih tehnika eksfolijacije – ultrazvučna, mehanička, kiselinska, enzimska i biološka. Efekt je odmah vidljiv, a učinci višestruki – čista, glatka i osvježena koža, ujednačeniji ten, posvijetljena hiperpigmentacija, smanjeni ožiljci i bore.