NOVO - odmor u prirodi na prekrasnom poluotoku Kačjak u novouređenim mobilnim kućicama - 3 dana/2 noćenja u standard mobilnoj kućici za 4 osobe te poklon dobrodošlice...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 28.04. do 18.05.2023. Isključeni termini 29.04.23. i 30.04.23.

MOBILE HOMES KAČJAK

Novouređene kućice smještene na prekrasnom poluotoku Kačjak, pravo su odredište za ljubitelje mira i netaknute prirode. Opremljene s mini kuhinjom i prekrasnim terasama, gostima pružaju savršenu oazu za odmor i uživanje.

Smješteni su usred mediteranske vegetacije, u srcu turističkog naselja koji se nalazi na prekrasnom i mirnom poluotoku Kačjak. Idealna su destinacija za uživanje u prirodi i šetnici koja vodi oko cijelog poluotoka i s koje se može uživati u jedinstvenom pogledu na morsku pučinu i otoku Krku te spektakularnim zalascima sunca. 

Za one željne avanture, u neposrednoj blizini nalazi se novouređena plaža Kačjak koja nudi pregršt aktivnosti poput atrakcija na vodi, barova i restorana.

EXTRA pogodnost - jednokratni voucher s popustom od 10% na konzumacije u kavani Inter na glavnom gradskom trgu u Crikvenici!

Poluotok Kačjak obiluje brojnim plažama - prirodnim šljunčanim uvalama, stijenama i betoniranim površinama. Brojne su i  vodene atrakcije, najam pedalina i sličnih rekvizita, stolni tenis, mini-golf, višenamjensko igralište.