Odmor u Hotelu Plaža Omiš 4* na atraktivnoj lokaciji uz more i rijeku - 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina, privatno korištenje 2h spa zone, dodatne pogodnosti...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka naš hotel bude početna točka za nova iskustva i istraživanje ljepota Omiša... Kupon vrijedi do 21.04.2023.

HOTEL PLAŽA OMIŠ 4* nalazi se na atraktivnoj lokaciji uz more i rijeku, uz glavnu gradsku pješčanu plažu i u neposrednoj blizini stare gradske jezgre. Hotel nudi smještaj u elegantno opremljenim sobama, kvalitetnu gastro ponudu u ugodnom ambijentu restorana Plaža s prekrasnom terasom u neposrednoj blizini mora, kao i tradicionalnoj Gusarskoj konobi s bogatom ponudom mediteranskih specijaliteta. 

Nenametljiva udobnost naših CLASSIC SOBA, opremljenih namještajem visoke kvalitete od punog drva osigurat će Vam kvalitetan odmor koji zaslužujete. Neograničeni pristup internetu, TV s velikim brojem televizijskih kanala, opremljeni mini bar i mogućnost odabira između bračnog i razdvojenih kreveta samo su neki od razloga zašto je ova soba idealna za vaše putovanje, bilo da putujete privatno ili u poslovne svrhe.

EXTRA pogodnosti - besplatni ogrtači i papuče + 1x voucher u iznosu od 10,00 eura za wellness tretmane + 1x voucher od 10 % popusta u a la carte restoranu + 1x voucher za korištenje bicikala u trajanju 2 h po osobi (uz prethodnu rezervaciju termina)!

Izdvojite vrijeme za sebe i doživite neprocjenjiv osjećaj osvježenja i odmora dobrih vibracija, u ugodnom okruženju i uz savjete našeg ljubaznog osoblja. Želja nam je pomoći Vam da živite zdravije, izgledate bolje i osjećate se obnovljeno i odmorno.

Provedite opuštajuće trenutke u ugodnoj atmosferi našeg wellness centra BEAUTY & SPA PLAŽA koji se nalazi na prvom katu hotela i sadrži sve što Vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života: jacuzzi, finska sauna, topla klupa, tuševi, razne masaže, tretmani lica i tijela, samo su dio garancije maksimalnog wellness užitka...

Otkrijte čari grada OMIŠA, jedinstvenog po svom položaju na rijeci i moru, okruženog planinama. Prošetajte ulicama i upoznajte ljepotu stare gradske jezgre, kao i veličanstvenu ljepotu kanjona rijeke Cetine. Priroda koja okružuje Omiš čini ga idealnim za aktivan odmor ili pustolovni turizam. Ovo je pravo odredište za vas u slučaju da volite rafting, kanjoning, penjanje ili slične aktivnosti.