Avantura za ljubitelje rekreacije - opustite se kraj Plitvičkih jezera i Rastoka uz 3 dana/2 noćenja za 2 osobe u Sobama Marko ili Villi Dora u TC Marko i korištenje bicikala...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 12 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 10.04. do 15.05.2023.

U ponudi Vas očekuje i korištenje brdskih bicikala i terena za badminton!

TURISTIČKI CENTAR MARKO nalazi se 12 km sjeverno od središta Nacionalnog parka Plitvička Jezera i 15 km južno od slapova Rastoke u mjestu Oštarski Stanovi.

U ovom mirnom mjestu na pola puta između dviju prirodnih ljepota uživajte u netaknutoj prirodi uz razne mogućnosti za zabavu, rekreaciju, odmor i uživanje. U sklopu centra nalazi se poznati restoran s dugogodišnjom tradicijom koji nudi jela domaćih specijaliteta i originalnih receptura. Jela se protežu od hladnih predjela, juha i pizza pa sve do specijaliteta kuće i deserta koji su posluženi u ugodnom ambijentu na otvorenoj terasi ili klimatiziranom interijeru.

SOBE MARKO nalaze se iznad restorana Marko i sadrže standard dvokrevetne sobe. Svaka soba opremljena je posebnom kupaonicom sa tušem, sušilom za kosu, TV LCD sa satelitskim priključkom, besplatnim Wi-Fi, klimatizacijom i grijanjem, mini hladnjakom te osiguranim parkirnim mjestom.

VILLA DORA sadrži superior dvokrevetne i trokrevetne sobe uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja u trokrevetnu sobu (na upit). 

Svaka soba opremljena je posebnom kupaonicom sa tušem, sušilom za kosu, TV LCD sa satelitskim priključkom, besplatnim Wi-Fi, klimatizacijom i grijanjem, mini hladnjakom, balkonom s pogledom na prirodu (na upit) te osiguranim parkirnim mjestom.

Turistički centar Marko posjeduje vlastiti vanjski bazen koji se otvara 15.06. Osjetite sve čari uživanja i opuštanja u netaknutoj prirodi nakon napornog dana provedenog na Plitvicama ili u adrenalinskom parku.

Kupanje unutar NP Plitvičkih Jezera je zabranjeno stoga je naš vanjski bazen savršena lokacija nakon cjelodnevnih izleta. 

Preko puta ceste nalazi se adrenalin park Ogi koji nudi pregršt zanimljivih aktivnosti kako za djecu, tako i za odrasle. Okušajte se u prolaženju zahtjevnog roping poligona koji zahtjeva dobru koordinaciju ruku i nogu povezanu s dobrom kondicijom. Idealno za osobe koje žele prebroditi strah od visina.

Uz roping poligon u samom adrenalin parku nalaze se slijedeće aktivnosti: karting, divovska ljuljačka, paintball, Splatmaster (paintball za djecu), streličarstvo, Tomahawk sjekire, zračna puška s optikom, airsoft duel.

Slobodan pad na dohvat Vam je ruke! Osjetite navalu adrenalina na divovskoj ljuljački visokoj čak 12 metara. Za one spremne obarati rekorde tu je nova avantura adrenalinskog parka - karting staza dugačka 330 metara!

Turistički centar Marko nalazi se na idealnoj lokaciji ukoliko želite posjetiti neka od najpoznatijih mjesta u Hrvatskoj. Tu je prvobitno NP Plitvička Jezera kao neizostavna destinacija svakog turista koji posjećuje TC Marko. Osim uživanja u ljepoti parka, možete posjetiti i ostale destinacije: Rastoke Slunj, Ranch Dolinu Jelena, Baraćeve špilje, Speleon podzemni centar, Stari grad Drežnik, Memorijalni centra "Nikola Tesla". TC Marko idealno je polazište za istraživanje i posjet ostalim dijelovima Hrvatske.