Nezaboravan odmor za cijelu obitelj u Krk Premium Camping Resortu 5* by Valamar - 3 dana/2 noćenja u Bella Vista Premium camping kućici za 4 odraslih i 2 djece do 16 g., bazeni i pregršt sadržaja...

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 14.04. do 27.04. ili od 02.05. do 14.05.2023. Isključeni termini 05.05.23.; 06.05.23.; 12.05.23. i 13.05.23.

Pobjegnite od svakodnevice u gradić Krk na istoimenom otoku sjevernog Jadrana. Otkrijte povijest staru preko 2000 godina, znamenitosti, uređene plaže i prozirno otočko more...

Besplatno korištenje grijanih bazena (glavnog i dječjeg), korištenje multifunkcionalnih terena i besplatni parking!

KRK PREMIUM CAMPING RESORT - prvi eko camping resort s pet zvjezdica u Hrvatskoj na zadivljujućoj lokaciji u blizi povijesnoga grada Krka. Rezervirajte svoj luksuzni camping home u BELLA VISTA PREMIUM VILLAGE i uživajte u vrhunskoj udobnosti, spektakularnom pogledu na more i opuštajućem infinity bazenu sa sunčalištem te prostranoj uređenoj šetnici sa zabavnim sadržajima.

Površina Bella Vista Premium camping homes iznosi 32 m2, a nalaze se u prirodnom zelenilu mediteranskog raslinja u blizini dječjeg bazena i dječjeg igrališta. 

Mogu ugostiti četiri osobe u dvije spavaće sobe, a nude i prostranu te dobro opremljenu kuhinju (mikrovalna pećnica, električni štednjak) s dodatnim ležajem, SAT TV-om i dvjema kupaonicama. Bella Vista Premium camping homeovi su klimatizirani, te također sadrže prostranu i natkrivenu terasu.