Vaš učinkovit saveznik u poboljšanju cjelokupnog izgleda kože vašeg lica - tretman ultrazvučnom špatulom za čistu, zategnutu i osvježenu kožu u Kozmetičkom salonu Be Aware Beauty u Zagrebu!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bezbolno čišćenje i uklanjanje mrtvih stanica lica za zdravu kožu i blistav ten! Kupon vrijedi do 10.06.2023.

ULTRAZVUČNA ŠPATULA - trenutno vidljivo osvježenje i zategnutost kože

Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Zbog izuzetnog utjecaja na čišćenje i piling uz redovitu uporabu ultrazvučni čistač smanjiti će učestalost mitesera i akni. Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporučuje i kao početni tretman pomlađivanja kože. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

Kozmetički salon BE AWARE BEAUTY u vlasništvu je tvrtke koja se dugi niz godina bavi kozmetičkim radom. S dugogodišnjim iskustvom i znanjem u radu sa kozmetikom za vas smo kreirali tretmane koji istovremeno njeguju vaše tijelo i duh. Uronite u zonu opuštanja u našem salonu u Dubravi.