Provedite vikend u Sarajevu s Travelegom - 2 dana/1 noćenje s doručkom, korištenje bazena i sauna u hotelu 4* i uključen autobusni prijevoz, a u subotu 27.05. iskoristite priliku za koncert Gibonnija!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ulaznica za koncert prodaje se zasebno preko agencije Travelego! Polazak iz Varaždina, Sesveta i Zagreba! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 27.05.-28.05.2023.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail crnojaje@travelego.eu ili broj +385 (42) 421 771 (08 - 16h) s podacima putnika (ime i prezime, kontakt mail i broj) i željenim MJESTOM POLASKA (Varaždin/Sesvete/Zagreb)!

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN 27.05.2023. Varaždin/Sesvete/Zagreb - Sarajevo

POLAZAK IZ Varaždina u 03.00 h (parkiralište kod gradskih bazena/Varteks) / Sesveta u 03.45 h (autobusno stajalište u Ninskoj ulici, kod Offertissime) / Zagreba u 04.15 h (parkiralište iza zgrade INA-e, nasuprot Avenue Malla). 

Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu do Sarajeva. Po dolasku u Sarajevo odlazak do centra grada te orijentacijska šetnja u pratnji voditelja putovanja. Slobodno vrijeme za ručak. 

U cijenu uključen smještaj u hotelu 4* na bazi 1 noćenja s doručkom u 1/2 ili 1/3 sobama + korištenje bazena, saune i fitness centra hotela + boravišna pristojba!

Oko 15.00h odlazak u hotel, smještaj te slobodno vrijeme za odmor s mogućnošću korištenja SPA Centra hotela (bazen, hidromasažna kada, saune - finska, infracrvena, infragreen i parna, turski hamam, relax soba, slana soba, terapeutska masaža). 

Oko 17.30h odlazak autobusom od hotela do dvorane Skenderije. Povratak u hotel u osobnom aranžmanu (taxijem). Noćenje.

2. DAN 28.05.2023. Sarajevo - Sesvete/Zagreb/Varaždin

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela oko 10.00h te odlazak na Vrelo Bosne (doplata 2€/osobi) te uživanje u proljetnom danu na izvoru rijeke Bosne. Nakon kraćeg slobodnog vremena odlazak prema centru u razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Baščaršija, Sebilj, Gazi Husrev-begova džamija, Morića han. 

Nakon razgleda, slobodno vrijeme za ručak. Oko 15.00h polazak prema mjestu polaska. Dolazak u mjesto polaska u večernjim satima.