Bio Creator by Bioklinik u Zagrebu donosi glamurozni tretman za lice - enzimski piling sa safirima, masaža lica, zlatni serum i maska sa listićima zlata, uz do 62% POPUSTA!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite opciju sa ili bez tretmana radiofrekvencije! Bio Creator by Bioklinik na čak 2 lokacije u Zagrebu: 8 Bukovački ogranak 7 (Bukovac) i Masarykova 5 u dvorištu (Centar)! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2023. u jednom dolasku.

Enzimski piling

Enzimski pilinzi sadrže aktivne sastojke, različite amilaze, u proizvodima rade po principu da otklanjaju mrtvi sloj stanica. Oni se uvijek koriste kao priprema za drugi tretman. Uklanjaju mrtvi sloj kože i smiju ga koristiti apsolutno sve vrste kože. Ne ostavljaju nikakve reakcije na koži, nisu preagresivni, a ako je riječ o masnijoj koži koju stalno treba odmašćivati efektivno na istu djeluju.

Radiofrekvencija 

Radiofrekvencija je svjetski popularna nekirurška metoda kojom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju bore te regenerira oštećena struktura kože. Osim što će koža imati puno kvalitetnog i obnovljenog kolagena primijetit ćete i podizanje očnih kapaka! Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci.