Uživanje u krugu obitelji na Pagu na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2 odraslih i 2 djece do 12 godina u Hotelu Pagus 4* uz korištenje unutarnjeg bazena i sauna Wellness & Spa centra...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 5 godina GRATIS na ležaju s roditeljima! Kupon vrijedi od 10.04. do 27.04.2023.

HOTEL PAGUS 4*

Najvažniji sadržaji hotela uključuju 116 soba, veliki glavni restoran s terasom, aperitiv bar s terasom s pogledom na more i plažu, te wellness / spa koji se prostire na 1200 m²...

Family soba s balkonom i pogledom na more: novo promijenjen TV ravnog ekrana s inozemnim satelitskim programima, besplatni WiFi, toalet s kadom i luksuznim toaletnim potrepštinama, papuče, ogrtač, sušilo za kosu, mini bar, sef, mali radni stol, balkon sa stolom i 2 stolice, zavjese za zamračivanje, posluga u sobu na 23 sata, izravna telefonska linija, samopodesivi klima uređaj, elektronička kartica ključ.

Trokrevetna soba s pogledom na more, 1 bračnim krevetom i 1 pomoćnim ležajem za odraslu osobu ili dijete. Mogućnost postavljanja pomoćnog ležaja za četvrtu osobu. Dječji krevetić na zahtjev. Kvadratura ove vrste soba je 26,25 m2.

ALL INCLUSIVE usluga uključuje buffet doručak, ručak i večeru, poslijepodnevni snack buffet, uključeno piće (voda, sokovi, odabrana domaća vina i piva, kokteli - self service) i piće iz ponude do 23:00 h u Cocktail baru!

ALL INCLUSIVE ponuda sastoji se od tri obroka u obliku švedskog stola, dok u našem restoranu Konoba uz grickalice dobivate i popodnevni čaj ili kavu. Lokalna alkoholna pića poslužuju se uz obroke između 10:00 i 23:00, dok se bezalkoholna pića poslužuju između 07:00 i 23:00.

U našem WELLNESS CENTRU susreću se sklad, energija, ljepota i vitalnost. U 1200 četvornih metara prostora pružamo vam područje i tretman gdje vaše tijelo i vaš um osjećaju osjećaj ravnoteže i osjećate istinsku inspiraciju i radost!