Savršena koža bez prištića, bora i sivila san je svake žene, a mi Vam donosimo najbolje tretmane već od samo 14 € - izaberite između 4 paketa tretmana lica u kozmetičkom Salonu Mystic u Osijeku!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.06.2023.

Tretman kisikom - zaboravite na dehidraciju kože, bore, akne, mitesere, pigmentaciju i hiperpigmentaciju na koži, crvenilo kože, rozaceu i ispucanu kožu 

+ korekcija obrva

TRETMAN KISIKOM

Tretman lica kisikom može riješiti neke probleme na koži, ali i općenito poboljšati stanje kože. Namijenjen je svim osobama koji žele usporiti starenje kože, ali i popraviti proširene pore, suhu kožu, dehidraciju i slično.

Ultrazvuk i ultrazvučna špatula - najbezbolniji i najbrži, tretman dubinskog čišćenja lica, a uklanja sloj odumrlih stanica, višak sebuma, čisti pore, zateže i zaglađuje lice 

+ maska za lice + masaža lica, vrata i dekoltea

ULTRAZVUK I ULTRAZVUČNA ŠPATULA

Ultrazvučna špatulica kao savršen izbor jer je upravo najbezbolniji i najbrži, a ujedno je i siguran, ugodan i učinkovit tretman dubinskog čišćenja lica. Uklanja sloj odumrlih stanica, uklanja višak sebuma, čisti pore i mitesere, zateže i zaglađuje lice, poboljšava mikrocirkulaciju i oksigenizaciju kože.

Ultrazvuk iontoforeza - pogodno je za kožu sklonu aknama, kod proširenih pora, masnog tipa kože i bora 

+ parafin ruku + maska

ULTRAZVUK IONTOFOREZA

Pogodno je za kožu sklonu aknama, kod proširenih pora, masnog tipa kože i bora. Ultrazvučni aparat koji pomoću špatule istovremeno čisti pore, otklanja odumrle stanice kože i opskrbljuje kožu kisikom.

Mikrodermoabrazija - uklanjanja površinskog sloja kože i "ljuštenje" odumrlih stanica, a potiče stvaranje novih stanica te lučenje kolagena 

+ maska + masaža ruku

MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je postupak uklanjanja površinskog sloja kože i "ljuštenje" odumrlih stanica. Potiče stvaranje novih stanica te lučenje kolagena. Radi na principu dijamantne prašine na aplikatoru priključenom na vakum.

Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože.