Popularni tretmani za neodoljiv pogled ili osmijeh - puder obrve, eyeliner ili permanentni make up usana u Kozmetičkom salonu Be Aware Beauty u Zagrebu s uključenom prvom korekcijom!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U POLA CIJENE! Kupon vrijedi do 17.06.2023.

Trajni make-up štedi Vaše vrijeme. Vaše lice je uvijek besprijekorno našminkano, što je veoma bitno za prezaposlene žene, majke koje uvijek trebaju lijepo i dotjerano izgledati, a nemaju svaki dan vremena provoditi sate ispred ogledala. 

PUDER OBRVE su trajna tehnika iscrtavanja obrva koja se radi nježnom mašinicom za permanentni makeup, odnosno trajnu šminku. Koža se popunjava sitnim točkicama koje nakon zacjeljivanja izgledaju nježno i puderasto, ostavljajući efekt kao da su obrve popunjene sjenilom. Rezultat može trajati i do 2 godine.

Za razliku od klasičnog tretmana čupanja obrva, tehnika puder obrve započinje analizom oblika lica kako bi se pronašao oblik koji savršeno pristaje upravo Vama. Lijepo oblikovane i pravilno popunjene obrve pridonose simetriji lica. 

EYELINER tretman koristi tehnologiju preciznog apliciranja pigmenta u gornji sloj kože (epidermu) uz sam rub kapka te sjenčanjem dobivate definiran pogled sa finom linijom i sjenkom, vaše trepavice izgledaju gušće, oči savršeno naglašene, a Vi ćete uštedjeti vrijeme i preskočiti svakodnevno šminkanje. Debljina i dužina linije određuje se po veličini i obliku oka, anatomiji lica, a za pigmentaciju koriste se mineralni pigmenti.

PERMANENTNI MAKE UP USANA je mikropigmentacija kojom možemo poboljšati oblik usana, dobiti simetriju, sakriti nepravilnosti ili isprekidanu crtu ruba usana ili nedostatak vlastite pigmentacije na usnicama. Mikropigmentacija je način da se istaknu značajke vaših usana, a sakriju problematična područja.

Kozmetički salon BE AWARE BEAUTY u vlasništvu je tvrtke koja se dugi niz godina bavi kozmetičkim radom. S dugogodišnjim iskustvom i znanjem u radu sa kozmetikom za vas smo kreirali tretmane koji istovremeno njeguju vaše tijelo i duh. Uronite u zonu opuštanja u našem salonu u Dubravi.