NOVO - Hotel Lungomare 3* na popularnoj šetnici Opatije poziva Vas na 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i uživanje u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom u Hotelu Kristal...

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten uz obalnu šetnicu, Hotel Lungomare Opatija idealno je mjesto za goste koji uživaju biti u središtu zbivanja... Kupon vrijedi od 17.04. do 07.05.2023.; ne vrijedi za 22.-25.04., 28.-30.04.

Hotel LUNGOMARE OPATIJA 3* (ex. Residenz) nalazi se na samom moru u središtu grada i Opatijske rivijere. 

Usluga polupansiona uključuje bogati buffet doručak i večeru te pića iz šankomata tijekom večere!

Smješten u blizini gradskih zbivanja, na samo nekoliko koraka od povijesnih znamenitosti i najpopularnijih opatijskih atrakcija, hotel predstavlja savršenu lokaciju za nezaboravan odmor. Hotel također nudi idilično okruženje na samoj obali mora.

Hotel raspolaže novouređenim i klimatiziranim sobama kategorije tri zvjezdice, preuređenim zajedničkim prostorima i recepcijom, kao i obnovljenim pansionskim restoranom. 

Usprkos blizini središta grada, Hotel Lungomare Opatija uspio je zadržati atmosferu mira i tišine. Hotel ima 49 soba, od kojih je 31 s balkonima s prekrasnim pogledom na more. Ostale sobe pružaju pogled na uvijek zanimljiva događanja u gradu. Hotel nudi Wi-Fi u svim sobama i zajedničkim prostorima, tako da tijekom vašeg boravka možete besplatno surfati internetom.

U cijenu uključeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom i ležaljkama uz bazen u obližnjem Hotelu Kristal 4*!