Novi koncept odmora u HVAR [PLACESHOTEL] by Valamar u Starom Gradu uz 4 dana i 3 noćenja na bazi FLEXI polupansiona za 2 osobe i doživljaj Hvara na posve drugačiji način...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[PLACES] hotelski koncept za upoznavanje istinskog lokalnog mediteranskog lifestylea i posebitosti najsunčanijeg hrvatskog otoka Hvara... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 28.04. do 02.06.2023.

HVAR [PLACESHOTEL] by Valamar novi je koncept hotela za moderne putnike koji traže slobodu izbora i vibrantan mediteranski odmor u hotelu uz samo more, jedinstven po tome što gosta upoznaje s otokom Hvarom na dosad neviđen način, uz puno poštovanje prema prirodi i okruženju.

FLEXI POLUPANSION - besplatni doručak + izbor između menija za ručak ili večeru, a ako ne stignete na ručak ili večeru, 25 eura dnevnog kredita po osobi iskoristite u restoranu ili barovima kada god vam to odgovara!

HVAR [PLACESHOTEL] nudi one male hvarske posebitosti koje nisu dostupne svakome i koje nećete naći na Googleu. Budući da više od svega cijenimo vašu slobodu i mogućnost izbora, HVAR [PLACESHOTEL] nudi pregršt načina stapanja s hvarskom mediteranskom svakodnevnicom, no ne obvezuje ni na što. 

Superior soba (17 - 23 m2) ima balkon na morskoj strani, bračne/odvojene krevete, kupaonicu s tušem, klimatizaciju, Sat TV, Wi-Fi pristup Internetu, sušilo za kosu te mini bar.

Najbolji tajming je onaj vaš. Zato su svježe lokalne mediteranske namirnice dostupne tijekom čitavog dana, ugodna glazba, zabava i aktivnosti na plaži ili bazenu ne prestaju ni nakon zalaska, čudesni Hvar čeka da ga upoznate kako ni jedan putnik do sada nije, a pobrinuli smo se i za mir, kada ga poželite. 

Na vama je sloboda izbora. Ponosni smo pritom što HVAR [PLACESHOTEL] posebnu pažnju pridaje načelima ekološke održivosti!