Đurđevo u Đurđevcu - provedite vikend uz razne gradske sadržaje povodom Dana Grada Đurđevca i fenomenalni paket Hotela Picok 4* za nezaboravan odmor... Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 21.04.-23.04.2023.

U cijenu uključene i 2 ulaznice za aktualnu izložbu u Muzeju Grada Đurđevca!

Povodom proslave Dana grada Đurđevca, naši gosti mogu uživati u različitom i sadržajno bogatom kulturnom, zabavnom, sportskom i eno-gastro programu koji obuhvaća brojne izložbe međunarodnog i regionalnog karaktera, predstave, domaće izlagače s domaćim rukotvorinama i proizvodima, cvjetni sajam, izložbu vina, godišnji koncert KUD-a Petar Preradović, nastupe poznatih pjevača i grupa, ali i razna natjecanja, poput konjičkih utrka, jurjevskih igara te đurđevačke ribičije...

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa - finska, parna i infracrvena sauna!

EXTRA pogodnosti - 15% popusta na ostale wellness usluge i usluge SPA centra (kontaktirati na 048/672-253 i rezervirati željeni termin) i 10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža!

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.