EXTRA pogodnosti - boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi do 10.06.2023.

VILLA obitelji ŠUTIĆ smještena je na idealnom mjestu s kojeg se pruža nezaboravan pogled na plavetnilo, te na susjedne otoke Hvar i Brač. Nadomak mora, sa svojom ponudom apartmana i soba nudi odmor prožet prirodom i tišinom. Sa svojim brojnim specifičnostima zadovoljit će sve vaše zahtjeve za idealnim odmorom.

Na ograđenom privatnom posjedu nalazi se vila s 28 smještajnih jedinica i 25 mjesta za parkiranje. Od mora smo udaljeni oko 200 metara, maksimalno 7 minute lagane šetnje.

I bez brige – naš restoran je tu da vam pruži okus domaće kuhinje, specijaliteti Jadrana i okus toplog doma. Veliki izbor slastica i domaćih pripremljenih jela, sve u našem restoranu u sklopu vile. Vanjski dio bašte ograđen je zelenilom, a unutrašnjem dijelu restorana nalazi se šank s dodatnim mjestima.

PROMAJNA je savršeno mjesto za miran odmor, mjesto posebno pogodno za obitelji sa malom djecom zbog prekrasne plaže oko koje se razvilo naselje. U Promajni se nalazi prekrasna bijela šljunčana plaža kao i nekoliko restorana, pizzeria, bistroa i kafića, dućani i pošta, ukratko sve što je potrebno za nezaboravni odmor.