Proljetni odmor u Nerezinama na Lošinju - 3 dana/2 noćenja u vrhunskim mobilnim kućicama za 4 odrasle osobe i do 2 djece do 12 godina u Lopari Camping Resortu 4*...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovog proljeća uzmite predah i odmorite u krugu obitelji ili prijatelja u prekrasnim Nerezinama... Kupon vrijedi od 20.05. do 09.06.2023.

Lopari Camping Resort 4* smješten je između dva primorska gradića Osor i Nerezine, a krasi ga najduža plaža na otoku Lošinju koja se proteže na preko 800 metara.

Prostran, dobro opremljen i smješten neposredno uz more, Lopari Camping Resort idealno je mjesto za odmor u šatorima, kamperima, kamp prikolicama i mobilnim kućicama. Povežite se s mediteranskim stilom življenja i opustite u mirisu autohtonog bilja, stabala i raslinja.

Uživajte u svemu što Vam može zatrebati u Vašem novom domu daleko od doma, ugodno smješteni u hladovini hrastove šume, na samo par koraka od mora.

CENTRAL VILLAGE SUPERIOR PLUS (za 4 odrasle osobe + 2 djece do 12 godina) - 36 m2, 22 m2 terase, spavaća soba s bračnim krevetom, dječja soba s 2 kreveta, dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom te sofom na razvlačenje za 2 osobe, mikrovalna pećnica, klima uređaj, satelitska TV, 2 kupaonice; kućni ljubimci su dobrodošli (uz nadoplatu 7€).

U cijenu uključeni i posteljina, ručnici, Wi-Fi, parking, mini golf i multisport tereni!

Doživite Lošinj - kristalno čisto more, bujna vegetacija i blaga mediteranska klima, savršen su spoj za odmor iz snova

Posjetite otok čuven po svom klimatskom lječilištu i pitoresknim starim mjestašcima. Kao turističku destinaciju otkrila ga je još austro-ugarska elita i od tada do danas ostao je omiljeno odredište svih ljubitelja istinskog odmora. Iskusite vedar, opušteni tempo i sve blagodati otočkog života – kušajte ukusnu lošinjsku kuhinju, popijte espresso na jednoj od brojnih terasa koje se nižu tik uz more, prošećite prekrasnom promenadom, razgledajte slavne znamenitosti, plivajte u kristalno čistom moru i – uživajte u svakom trenutku.

Lošinjski arhipelag prirodni je rezervat dupina te predstavlja idealnu priliku za izbliza posvjedočiti ovim veličanstvenim, inteligentnim bićima. Na otoku se može pronaći preko tisuću biljnih vrsta, stoga doživite njihove mirise, boje i nevjerojatnu ljepotu, i zrak pun esencijalnih borovih ulja i morskog aerosola.