Bajkoviti odmor u Grand Hotelu Adriatic u Opatiji uz 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe te uživanje u bazenu i jacuzziju s morskom vodom, SPA centru s panoramskim pogledom...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnost - 20% popusta na wellness tretmane! Kupon vrijedi od 01.06. do 01.07.2023.; isključeni termini za Adriatic I 09.06. i 16.06., a za Adriatic II 01.06. i 08.-10.06.

U neposrednoj blizini mora smjestio se GRAND HOTEL ADRIATIC - hotel prestižne povijesti i dugogodišnje tradicije, posvećen izvrsnosti i pružanju besprijekorne usluge, raspolažući sa 317 elegantno namještenih soba i apartmana suvremenog luksuza. 

Usto, Grand Hotel Adriatic ponosni je vlasnik Nacionalne oznake sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu.

Opustite se u jedinstvenom ambijentu jedne od najljepših Spa oaza u Opatiji -  ADRIATIC SKY SPA - smješten na 8. KATU HOTELA te gotovo cijeli okružen staklenim stijenama kroz koje se pruža spektakularan panoramski pogled na morsko plavetnilo!

Doživite neponovljiv ugođaj jedinstvene saune s najljepšim pogledom na Kvarner - FINSKA SAUNA smještena na 8. KATU HOTELA pruža veličanstveni pogled!

A osim čuvene finske saune, u Adriatic Sky Spa pronaći ćete i tursku, kao i sve popularniju infracrvenu saunu, na glasu i kao kraljicu anti-stress programa te poznatu po svojim višestrukim korisnim učincima po zdravlje.

U sklopu Adriatic Sky Spa nalaze se i unutarnja i vanjska Relax zona, idealne za opuštanje poslije boravka u sauni uz čašu osvježavajućeg napitka i opuštajuću mediteransku atmosferu. 

U cijenu je uključeno i korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, jacuzzija s morskom vodom i sauna (finska, turska i infracrvena)!

Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade: Adriatic I 4* i Adriatic II 3*, sa zajedničkom recepcijom i hotelskim sadržajima. Atraktivne, ugodne i udobno namještene sobe smještene su na 8 katova hotela, tik povrh glasovite obalne šetnice – Lungomare. Uživajte u potpunom komforu i nenadmašnoj mediteranskoj atmosferi.

Superior soba morska strana u Adriatic I 4*

Komforna i ukusno dekorirana soba koju krasi bočni pogled na more, a sadrži kupaonicu s walk-in tušem, TV s kabelskim programima, Wi-Fi te sef i mini-bar, kao i svu ostalu suvremenu opremu potrebnu za ugodan boravak.

Standard soba s balkonom i pogledom na more u Adriatic II 3* 

Atraktivna i moderno uređena dvokrevetna soba koja pruža potpunu udobnost, a ima privatan balkon s pogledom na more, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sušilo za kosu, klimu, mini-bar, kabelsku TV, LCD TV, direktnu telefonsku liniju, besplatan bežični (Wi-Fi) Internet.